in

Ο Υπέροχος Κύριος Μάνος Ελευθερίου με τη φωνή του Γιάννη Κότσιρα! [PICS]

Μια μοναδική εμπειρία βιώσαν το βράδυ της Πέμπτης (4/4) οι θεατές στο κινηματοθέατρο “REX” της πόλης του Αγίου Νικολάου καθώς η αισθαντική φωνή του Γιάννη Κότσιρα και η αριστοτεχνική παρουσίαση του πιανίστα, Θοδωρή Οικονόμου, ταξίδεψε μουσικά το κοινό στον κόσμο του ποιητή Μάνου Ελευθερίου.

Η συναυλία συνολικής διάρκειας δύο περίπου ωρών εκπλήρωσε κατά τον καλύτερο τρόπο τον στόχο της που ήταν όχι μόνο να παρουσιάσει τον Μάνο Ελευθερίου ως ποιητή αλλά και να αναδείξει πτυχές της προσωπικότητάς του όπως το χιούμορ , η απλότητα , η γενναιοδωρία του και η καυστική συχνά κριτική του. Στα παραπάνω συνέβαλαν και τα βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα ( από τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ) που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η παρουσίαση των τραγουδιών από τον δημοφιλή ερμηνευτή και η έξοχη συνοδεία τους από τον πιανίστα, Θοδωρή Οικονόμου, συνεπήραν το κοινό μεταδίδοντας του συναίσθημα και συγκίνηση και κάνοντας το να αναπολήσει σιγοτραγουδώντας πολλές φορές γνωστά αγαπημένα τραγούδια διαπιστώνοντας τελικά πόσα πολλά από τα τραγούδια που έχει ξεχωρίσει ανήκουν στιχουργικά στον παραπάνω ποιητή.
Ένα μόνο παράπονο… Η ώρα “κύλησε” πολύ γρήγορα !! Και μια ευχή, να γίνονται πιο συχνά τέτοιες συναυλίες!
Σ.Μ.