in ,

Ο τόπος μας, η Νεάπολη, μαραζώνει, κάτι δεν κάνουμε καλά, video

Έντονη ήταν η ανησυχία που εκφράστηκε από τον Δημοτικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Καστελιανάκη κατά την πρώτη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Νεάπολης για το νέο έτος.
Τόσο ο ίδιος όσο και ο τοπικός σύμβουλος Μανόλης Σπανάκης εστίασαν στο γεγονός, συζητώντας το θέμα με τις αλλαγές στην σήμανση μπροστά από το 2ο νηπιαγωγείο της πόλης.

fonien.gr - Τοπικό Νεάπολης (19-1-2018)

Μίλησαν για αναποτελεσματικότητα στην πορεία των θεμάτων που το τοπικό συμβούλιο προτείνει προς τις υπηρεσίες του Δήμου καθυστερήσεις και μεγάλη ανεπάρκεια στην επίλυση τους. «Κάτι δεν κάνουμε καλά όλοι μας.» είπε ο κ. Καστελιανάκης ζητώντας να μάθει πόσες αποφάσεις έχει πάρει το τοπικό συμβούλιο και τις εξέλιξη υπάρχει σε αυτές.
Την ίδια ώρα ο κ. Σπανάκης έκανε λόγο ότι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει εξέλιξη στα θέματα του τοπικού της Νεάπολης είναι κάποιοι να γίνουν τσιμπούρια σε εργαζόμενους και υπηρεσίες του κεντρικού Δήμου, μήπως και οι υποθέσεις της Νεάπολης προχωρήσουν πιο ομαλά και πιο γρήγορα. “Κρίμα που έφυγε ο κ. Δήμαρχος μετά τον αγιασμό, για να άκουγε αυτά” είπε.

Το θέμα προέκυψε στην συζήτηση της αίτησης των μελών του συλλόγου γονέων του 2ου νηπιαγωγείο που επανήλθαν για ένα θέμα που είχαν θέσει ξανά πριν αρκετούς μήνες και είχε να κάνει με την ασφάλεια στην κυκλοφορία έξω από το σχολείο και το γεγονός ότι δεν έγιναν δεκτές από την επιτροπή οι προτάσεις για την ασφαλή υποδοχή και αποχώρηση των παιδιών στο οίκημα που βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο εισόδου της πόλης από την περιοχή της Βουλισμένης και της Λατσίδας, δίπλα στο ΕΠΑΛ.
Το θέμα θα προωθηθεί εκ νέου με την ελπίδα όλων ότι την φορά αυτή η εξέλιξη του θα είναι καλύτερη μιας και το θέμα αφορά την ασφάλεια των παιδιών
 
Θ.Κ