in

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε με την παρουσία του την Σητεία τη μέρα της γιορτής της! [VIDEOS, PICS]

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στη Σητεία και παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την πολιούχο της πόλης Αγία Αικατερίνη. Στη συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος αφού φύτεψε μια ελιά στην πλατεία της πόλης μετέβη στο Δημαρχείο όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Σητείας.

«Η εμβληματική Ιστορία της Σητείας, ανά τους αιώνες, μας διδάσκει την αξία της Αντίστασης εναντίον κάθε εισβολέα ή κατακτητή, άρα την αξία της Ελευθερίας, την οποία εκπέμπει άλλωστε ολόκληρη η Κρήτη» επισήμανε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, και τόνισε:

«Τούτο έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, τους Έλληνες, δοθέντος ότι -όπως πολλές φορές έχω επισημάνει- η Ελευθερία είναι αξία κυριολεκτικώς υπαρξιακή: Μόνον Ελεύθεροι μπορούμε να ζήσουμε, να υπερασπισθούμε την αξία μας, ν’ αναπτύξουμε την προσωπικότητά μας και να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας αναλογεί και μας αρμόζει».
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Δείτε στα βίντεο του fonien.gr που ακολουθούν στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου, με το φύτεμα της ελιάς και την ανακήρυξη του σε επίτιμο δημότη της Σητείας

fonien.gr - Επίσκεψη Παυλόπουλου στη Σητεία - Φύτεμα ελιάς (25-11-2017)


fonien.gr - Επίσκεψη Παυλόπουλου στη Σητεία - Δηλώσεις (25-11-2017)


fonien.gr - Επίσκεψη Παυλόπουλου στη Σητεία - Διαδρομή - Πολίτες (25-11-2017)


fonien.gr - Επίσκεψη Παυλόπουλου στη Σητεία - Πατεράκης (25-11-2017)


fonien.gr - Επίσκεψη Παυλόπουλου στη Σητεία - Ομιλία (25-11-2017)



 
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ



 
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ