in

Ο «πρόεδρος» απ’το “Νησί” έσωσε τη ζωή 4χρονου προσφυγόπουλου

Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του στο «Νησί», έσωσε ένα 4χρονο προσφυγόπουλο που περιπλανιόταν μόνο και ασυνόδευτο στο κέντρο της Αθήνας.
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του στο Νησί όπου υποδυόταν τον πρόεδρο των λεπρών, έσωσε ένα 4χρονο προσφυγόπουλο που περιπλανιόταν μόνο και ασυνόδευτο στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

«Φοβήθηκα για τυχόν κίνδυνο του μικρού από κυκλώματα εμπορίας οργάνων», αποκάλυψε ο ηθοποιός μιλώντας στην Espresso.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος συνάντησε το αγόρι στη γωνία Πατησίων και Πανεπιστημίου να περιπλανιέται ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Η εικόνα του μικρού τον συγκλόνισε, αλλά περισσότερο τον συγκλόνισε η αδιαφορία του κόσμου που το προσπερνούσε χωρίς ίχνος ενδιαφέροντος.

Ο σεμνός και ιδιαίτερα ευγενής ηθοποιός, όταν κατάλαβε ότι ο μικρός ήταν μόνος του κάλεσε τις αρχές και άρχισε να του μιλάει μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Όπως ανέφερε, αναγκάστηκε να έρθει και αντιμέτωπος με κάποιους αλλοδαπούς που σύχναζαν στην περιοχή και «Έλεγαν πως ήξεραν την οικογένειά του. Δεν το επέτρεψα. Αν δεν ερχόταν η αστυνομία δεν θα έφευγα από το σημείο, ούτε εγώ, ούτε ο μικρός».

Η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του μικρού Αφγανού και να εντοπιστεί η οικογένειά του σε κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής, μέσα σε μισή ώρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί είχε φύγει από την προσοχή των γονιών του που φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας, και βρέθηκε στους δρόμους μόνο του.

Ευτυχώς, στάθηκε τυχερό.

thetoc.gr