in , , , , ,

Ο πλέον πολυάριθμος κύριος, "ευχαριστούμε", video – voice

Τον τελευταίο χρόνο στον τοπικό Τύπο έχουν δημοσιευθεί δεκάδες ευχαριστήρια από συλλόγους, φορείς, άτομα, εταιρίες κά. που αφορούν δράσεις είτε πολιτισμού είτε αθλητισμού. Με τον τρόπο αυτό όλοι έδειξαν ότι πραγματικά αναγνωρίζουν τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες, με τις οποίες στήριξε και υποστήριξε τις εκδηλώσεις αυτές ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Ίσως ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρης Αλεξάκης να είναι ο αιρετός που σε ένα μόλις χρόνο έχει ακούσει, δει και διαβάσει να του λένε «ευχαριστώ» όσο κανείς άλλος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Κατά κοινή ομολογία πρόκειται για ένα άνθρωπο που ποτέ η πρώτη του κουβέντα δεν είναι ότι «δεν μπορεί», αλλά και έχει αποδειχτεί… πολυβολείο εύρεσης τρόπων για να ξεπεραστούν όλα, από τα πλέον σοβαρά έως και τα πιο μικρά και ασήμαντα.
14 1 16 ale3akhs
Πάντως ο κ. Αλεξάκης δείχνει ότι δεν είναι ο Πρόεδρος του γραφείου, αλλά του τρεξίματος, από το στήσιμο εξέδρων, την επιμέλεια εντύπων, μεταφοράς επισκεπτών, παρουσιάσεων, χαιρετισμών, βαψιμάτων μέχρι και την αποστολή -αστραπή ανέλαβε για τη μεταφορά ενός κόντρα μπάσου από την Σητεία για τις ανάγκες συναυλίας στο Μικρό Φεστιβάλ.
Διακριτικός και χωρίς καμία διάθεση αυτοπροβολής για κανένα λόγο, πάντα τονίζει τη διάθεση συνεργασίας του με όλους, που ήταν άλλωστε και στόχος της δημοτικής αρχής.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ