in ,

Ο πιο δημιουργικος παιδότοπος της πόλης μας έκλεισε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και ήταν όλοι εκεί! [VIDEO – PICS]

Ο πιο Δημιουργικος Παιδότοπος της πόλης μας έκλεισε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και το γιόρτασε με όλους τους αγαπημένους του φίλους.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τον clown Τσιχλοφουσκα, χόρεψαν, έπαιξαν και γέλασαν το πρωινό της Κυριακής, δείχνοντας με την παρουσία τους την αγάπη τους γι αυτόν τον όμορφο χώρο.

” Το παιχνίδι της Χαράς” αποτελεί έναν δημιουργικο παιδότοπο με παιχνίδια που προάγουν την νοημοσύνη, τις δεξιότητες και την επικοινωνία την παιδιών, μέσα από τον δικό τους τρόπο έκφρασης.

Τα παιδιά διασκεδάζουν κι απολαμβάνουν το παιχνίδι σε έναν χώρο ασφαλή και οι γονείς απολαμβάνουν το ρόφημα ή το σνακ τους, έχοντας την άμεση εποπτεία τωνν παιδιών.

Ο χώρος είναι κατάλληλος για νήπια από 6 μηνών. Φιλοξενεί συχνά δημιουργικές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, προγράμματα μουσειακής αγωγής και σε εβδομαδιαία βάση διεξάγονται εργαστήρια, όπως αισθητηριακό Παιχνίδι, μαγειρική, baby play, θεατρικό παιχνίδι, εργαστήρια ανάπτυξης γονεων .

Περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο μπορείτε να μάθετε από την σελίδα τους στο Facebook ή τηλεφωνικά στο 2841083395. Και φυσικά μια επίσκεψη στην οδό Γνώσεως 17, είναι ο καλύτερος τρόπος να τον γνωρίσετε από κοντα