in , , ,

Ο ΠΑΟΔΑΝ προωθεί τις αθλητικές του δράσεις

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου συμμετέχει στην επίσημη έκθεση «ERGO MARATHON EXPO 2016», που προηγείται του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2013, πλαισιώνοντας την αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Κρήτης στο περίπτερο της.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τις πλούσιες αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ειδικά φέτος στο Δήμο Αγίου Νικολάου αλλά και αυτές που προγραμματίζονται για την επόμενη χρονιά, με διαφημιστικό έντυπο που εκτυπώθηκε για το σκοπό αυτό.

Η έκθεση «ERGO MARATHON EXPO 2016», η οποία προβλέπεται φέτος να ξεπεράσει τους 80.000 επισκέπτες, θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Tae kwon Do στο Παλαιό Φάληρο και θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2016 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου εκπροσωπούν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χαρίλαος Αλεξάκης και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ελευθέριος Ραφαϊλάκης.

entypo athletics B_4print

entypo athletics A_4print