in ,

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη κάνει 3 φορές περισσότερες διακοπές από τον Ομπάμα [PICS]

Τι κι αν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ασκήσει έντονα κριτική στον Μπάρακ Ομπάμα για τις «συνεχείς» διακοπές που έκανε όσο ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ίδιος κατάφερε να κάνει περισσότερες από εκείνον στο διάστημα της κυβέρνησής του.
Κι όμως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ξεπεράσει κατά τρεις φορές τις ημέρες αδείας που είχε πάρει ο Μπάρακ Ομπάμα στην ίδια φάση της θητείας του τότε.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός Πρόεδρος ανακοίνωσε πως θα περάσει τις υπόλοιπες 17 μέρες του μήνα στην ιδιωτική λέσχη του γκολφ που έχει στο Νιου Τζέρσεϊ.
Αυτό συνεπάγεται πως ο Τραμπ έχει πάρει συνολικά 53 μέρες άδειας από τον Ιανουάριο, την στιγμή που ο Ομπάμα είχε πάρει μόλις 15 μέρες το ίδιο χρονικό διάστημα όταν είχε πρωτοεκλεχθεί.

Σύμφωνα με την Wanshington Post, ο τωρινός Πρόεδρος έχει περάσει τα 13 από τα 28 Σαββατοκύριακα της προεδρίας του μακριά από τον Λευκό Οίκο, μένοντας κυρίως στο θέρετρο του στην Φλόριντα, την ίδια στιγμή που εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου αναφέρουν πως αυτό έγινε λόγω της ανακαίνισης του κτιρίου και των έργων συντήρησης.
Εκτός αυτού, ο Τραμπ έχει ξεπεράσει κατά πολύ και τις παρτίδες γκολφ από αυτές που είχε παίξει ο Ομπάμα με το σκορ να λέει 33 γύρους έναντι 17 αντίστοιχα.
Πάντως, όλα αυτό δεν θα συζητούνταν τόσο αν ο Τραμπ δεν είχε σχολιάσει πολλάκις τις διακοπές του Ομπάμα τότε γράφοντας διάφορα σχόλια στο Twitter του. Τα πιο χαρακτηριστικά ήταν «Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό, με τόσα προβλήματα και δυσκολίες, ο Ομπάμα περνάει τον χρόνο του παίζοντας γκολφ» και «Οι διακοπές του Ομπάμα κοστίζουν στους πολίτες μέσω φόρων εκατομμύρια δολάρια. Αδιανόητο».
Φωτογραφίες: AP
Πηγή: iefimerida.gr