in ,

Ο Νίκος Στεφανάκης με Αντώνη Ζερβό

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Νικόλαος Στεφανάκης.

«Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο, στην περιοχή Αράπικα και είμαι παντρεμένος με την Μαίρη Κωνσταντάκη και έχουμε δυο παιδιά, τη Νίκη και την Αιμιλία. Πάντα ένιωθα εξαιρετικά τυχερός να ζω σε μια τόσο όμορφη πόλη και προσπαθώ πάντα με τον τρόπο μου να προσφέρω και να στηρίζω όλες τις κοινωνικές ομάδες που αποτελούν την όμορφη κοινωνία μας.

Εργάζομαι ως διασώστης «πλήρωμα ασθενοφόρων» του τομέα ΕΚΑΒ Αγίου Νικολάου και ως εθελοντής στον Ξενώνα Αγάπη Ψυχαργός. Μέσα από αυτή την εμπειρία μου έρχομαι σε επαφή με συνανθρώπους μας καθημερινά και έχω την τιμή και την χαρά να προσφέρω υποστήριξη και βοήθεια όταν έχουν ανάγκη.
Υπήρξα επίσης εθελοντής σχολικός τροχονόμος για δέκα χρόνια και διαιτητής ποδοσφαίρου για 27 χρόνια. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 1982 όπου υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Δ.Σ. Διαιτητών ποδοσφαίρου Λασιθίου και διετέλεσα αντιπρόεδρος του συλλόγου και παρατηρητής διαιτησίας. Πρόεδρος εξελικτικής επιτροπής της ΕΠΣ Λασιθίου.

Επίσης, διετέλεσα πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για τέσσερα χρόνια.
Γνωρίζω καλά και αγαπώ τον τόπο μας και θέλω πραγματικά να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνει ακόμα καλύτερος.

Να αναδείξουμε τις γειτονιές του με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, να βιώσουμε παλιά έθιμα και να δημιουργήσουμε νέα και να στηρίξουμε τους συνανθρώπους που προσπαθούν και αγωνίζονται.
Για αυτό, ζητώ την ψήφο σας για να συμμετέχω στο τοπικό συμβούλιο Δήμου Αγίου Νικολάου με δήμαρχο τον Αντώνη Ζερβό για να κάνουμε την πόλη μας ομορφότερη, πιο φιλική και πιο ασφαλή για όλους τους πολίτες και επισκέπτες.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Γραφείο Τύπου