in

Ο Νίκος Κοκκίνης για τα 10 χρόνια δράσης του Λυκείου των Ελληνίδων Αγίου Νικολάου

Στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια δράσης του Λυκείου των Ελληνίδων Αγίου Νικολάου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην αίθουσα «Λατώ» στην Κριτσά παραβρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Νίκος Κοκκίνης,  τιμώντας την σταθερή και συνεπή παρουσία του Τμήματος στα πολιτιστικά πράγματα του Τόπου.
Ο κ. Κοκκίνης στο περιθώριο της βραδιάς δήλωσε «εντυπωσιασμένος από την πολυσχιδή δραστηριότητα του Λυκείου των Ελληνίδων σε θέματα πολιτιστικά αλλά και κοινωνικά με καινοτόμες ενέργειες που αναδεικνύουν και προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση μας και τον Λαϊκό μας Πολιτισμό. Εύχομαι από καρδιάς στην Πρόεδρο, στο Δ.Σ. και σε όλα τα μέλη να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν στον τόπο μας και την επόμενη Δεκαετία.
Ο Δήμος οφείλει να είναι και θα είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια τους αυτή με κάθε τρόπο»
Παράλληλα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως «θέλω να συγχαρώ την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ για την βράβευσή της από το Λύκειο των Ελληνίδων. Η εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, στην ιστορική της πορεία έχει βοηθήσει καθοριστικά στην ανάδειξη θεμάτων που αφορούν τον Τόπο μας. Τους ευχαριστούμε γι’ αυτό και εύχομαι να έχουν πολλές ακόμα τιμητικές διακρίσεις στο Μέλλον»