in , , , ,

"Ο κ. Ζερβός δεν προήλθε απο παρθενογέννεση…"

Οπως όλοι γνωρίζουν δόθηκε στην δημοσιότητα η διακήρυξη του συνδυασμού του κ Ζερβού. Την διαβάσαμε πολύ προσεκτικά και μας δημιουργήθηκε η παρακάτω απορία:

Ο κ. Ζερβός δεν προήλθε απο παρθενογέννεση , ήταν ένας απο αυτούς που διαχειρίσθηκαν την εξουσία απο την θέση του Δημάρχου. Τι έκανε λοιπόν απο όλα αυτά που περήφανα διακήρυξε αυτά τα χρόνια που είχε την εξουσία και τι άλλαξε απο τότε μέχρι σήμερα και προσπαθεί να πείσει τους “ιθαγενείς” ότι θα τα πραγματοποιήσει όλα ;

Ακόμα ήταν κοινή διαπίστωση ότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήταν στην συγκέντρωση αυτή και μάλιστα πρωτοκλασάτα. Τώρα λοιπόν που έπεσαν – κατά κάποιο τρόπο – οι μάσκες μπορούν να μας πουν αυτοί οι κάποιοι που ήταν λαλίστατοι προ μερικών ημερών απο ποιούς εμείς στηριζόμαστε; Αρχικά λοιπόν μας θεωρούσαν ως στηριζόμενους απο το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα έδιδαν στην δημοσιότητα κείμενα των τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ απο την προηγούμενη εκλογική περίοδο , ενώ όταν κατέρρευσε αυτό άρχισαν να διαδίδουν την στήριξη μας απο την Ν.Δ. και μάλιστα χλευάζοντας την συνεργασία αυτή. Βέβαια και αυτήν την φορά διαψεύστηκαν αφού προέκυψε υποψήφιος απο την Ν.Δ. και το θέμα έκλεισε νωρίς.

Αγαπητοί μας φίλοι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είναι η μόνη πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δημοτική παράταξη στον Δήμο Αγίου Νικολάου και με σημαία την ανεξαρτησία της θα πορευθεί στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Για μας έχει σημασία το κοινωνικό χρίσμα και αυτό επιδιώκουμε να έχουμε συμπαραστάτη στην πορεία μας προς τον Δημαρχιακό θώκο.

Οπως γνωρίζετε και σήμα έχουμε και όνομα συνδυασμού έχουμε και την διακήρυξη μας την έχουμε δώσει στην δημοσιότητα εδώ και τριάμιση χρόνια. Απλά θα την επικαιροποιήσουμε εντός των προσεχών ημερών σε τόπο και με τρόπο που θα ανακοινωθεί απο το Blog μας πολύ σύντομα. Καλή αντάμωση …

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας