in ,

Ο Κυριακός Μητσοτάκης για Τζιμπούρ και Αντετοκούνμπο και η ευχή του Κων/νου Μητσοτάκη στους …Ισπανούς!! (Pics)

Να τοποθετηθεί και σε αθλητικά ζητήματα (και όχι μόνο) κλήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ζωντανή συζήτηση που είχε χθες με πολίτες μέσω Facebook. Ο πρώην υπουργός κλήθηκε αρχικά να απαντήσει σε μια ερώτηση που αφορούσε την Εθνική του μπάσκετ (που θα έπαιζε λίγο αργότερα με την Ισπανία), αλλά να κάνει και μια… χάρη:
«Ο Αντετοκούνμπο θα έπρεπε να παίζει στην Εθνική; Παρακαλώ ενημερώστε τον αγαπητό κύριο Κωνσταντίνο να εκφράσει τις ευχές του για τον σημερινό αγώνα με την Ισπανία των μισητών Podemos.
Με αρκετή δόση χιούμορ ο Μητσοτάκης απάντησε ότι «Ζήτησα ήδη από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να ευχηθεί στον Ισπανό Πρωθυπουργό για την ομάδα του». Και πρόσθεσε πως «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πιο Έλληνας από πολλούς δήθεν Ελληναράδες».
Στη συνέχεια, δέχθηκε από άλλο χρήστη μια ερώτηση που… βασανίζει τον κόσμο της ΑΕΚ: «Γιατί δεν πήρε επιθετικό ο Τίγρης; Πιστεύεις ότι με Κρισάντους μπορούμε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα; Δύσκολο Κυριάκο μου». Το εντυπωσιακό είναι ότι ο πρώην υπουργός απάντησε, σχολιάζοντας: «Μα δεν πήρε τον Τζιμπούρ;».

sdna.gr