in

Ο Κούγιας πλάκωσε στο ξύλο τον Λαζόπουλο! – Απίστευτο επεισόδιο

Ενα απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια!

Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πάει στο «Αθηνών Αρένα» με την Μαρινέλλα. Στο τραπέζι πίσω από την παρέα τους καθόταν ο Αλέξης Κούγιας. Κάποια στιγμή, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και άρχισε να του χτυπάει το κεφάλι στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες! Παράλληλα του φώναζε «Θα σε γα@@σω π@@στη»!
Οπως γίνεται κατανοητό, επικράτησε πανικός στο μαγαζί και τελικά έπεσε πάνω τους η ασφάλεια για να τους χωρίσει!
Πώς ξεκίνησε ο καβγάς – Του πέταγε παγάκια και μετά του όρμηξε
«Μπαρούτι» μύριζε η ατμόσφαιρα από τη στιγμή που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο ο Αλέξης Κούγιας με τον Λάκη Λαζόπουλο και αυτό επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, όταν ξέσπασε ο άγριος καβγάς τους στο κέντρο «Αθηνών Αρένα».
Ο Αλέξης Κούγιας πέταγε παγάκια στον Λάκη Λαζόπουλο, που καθόταν σε τραπέζι μπροστά του, μαζί με την Μαρινέλλα. Οταν αυτό δεν… έπιασε, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και του κοπάνησε το κεφάλι στο τραπέζι! Μάλιστα φώναζε «Μου διέλυσες την οικογένεια ρε π@@στη, θα σε γα@@σω»!
Στο νυχτερινό μαγαζί, στο οποίο εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος με την Δέσποινα Βανδή, επικράτησε πανικός. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο κ. Λαζόπουλος φώναζε «Είναι τρελός, σταματήστε τον!», ενώ παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού προκειμένου να τους χωρίσουν.
Ο κ. Κούγιας όχι μόνο επιβεβαίωσε το επεισόδιο, αλλά σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες φέρεται να δήλωσε «Οπου τον βρίσκω θα τον δέρνω»!
Πηγή: iefimerida.gr