in ,

Ο Δημήτρης Τζιράκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να εμπλακώ στη διαδικασία των επερχόμενων εκλογών, στο πλευρό του σημερινού Δημάρχου Γιάννη Στεφανάκη, και τη δημοτική του παράταξη, συνεχίζοντας το ήδη επιτυχημένο του έργο, συμβάλλοντας κι εγώ το μέγιστο δυνατό στην ανάπτυξη του τόπου των προγόνων μου. Αποφάσισα λοιπόν να συμμετάσχω στην προσπάθεια επανεκλογής του, δίνοντας κι εγώ το δικό μου στίγμα.
 
Η αγάπη μου γι’ αυτόν τον τόπο και η όρεξή μου για δουλειά, είναι δεδομένη. Οι μαθητές που συνεργάστηκαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούν να βεβαιώσουν το αίσθημα δικαίου που με διακρίνει. Έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά μου στην κοινωνία τα τελευταία 8 χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, δίνοντας παιδαγωγική κατάρτιση και αρχές στη νεολαία του οροπεδίου Λασιθίου, πιστεύω ακράδαντα ότι ενδεχόμενη εκλογή μου, θα δώσει στο Δήμο μας την ευκαιρία να λάβει τις υπηρεσίες ενός ανθρώπου με όραμα και όπως προανέφερα, έχει βαθιά επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνει.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ελπίζω να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια με την ψήφο σας.
Με σεβασμό και εκτίμηση


Τζιράκης Δημήτρης
Πρόεδρος ΕΛΜΕ Λασιθίου
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Δημήτρης Τζιράκης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1968. Γονείς του είναι ο Θεόφραστος Τζιράκης συνταξιούχος ΔΕΗ και η Καλλιόπη Πόθου συνταξιούχος Εφοριακός.
Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Κήπουλα επιχειρηματία και έχουν ένα γιο το Θεόφραστο. Τελείωσε το σχολείο στον Άγιο Νικόλαο και είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Novisad Σερβίας.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, ως Αστυνομία Μονάδος στο Σύνταγμα στην Κόρινθο, Υπαξιωματικός κινήσεως στο μοναδικό Μηχανοκίνητο τάγμα στη Χίο και συμμετείχε ενεργά στα Ίμια.
Από το 1996 μέχρι το 2004 διατέλεσε υπεύθυνος σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ( Elounda Beach και San Nicolas Bay).


Από το 2000 διδάσκει Φυσική Αγωγή σε διάφορα Σχολεία του Νομού Λασιθίου και από το 2011 στο Γυμνάσιο και Λύκειο Τζερμιάδων.


Παράλληλα, διετέλεσε Προπονητής της τοπικής ομάδας <Α.Ο. Δικταίος> έχοντας τη μεγαλύτερη μέχρι τότε επιτυχία της ιστορίας της, ανεβαίνοντας στην Α΄ κατηγορία Ν. Λασιθίου.
Το Δεκέμβριο του 2018 οι συνάδελφοι του, εκπαιδευτικοί, τον εξέλεξαν ομόφωνα Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Λασιθίου.


Ομιλά άπταιστα την Αγγλική και τη Σερβοκροάτικη γλώσσα