in

Ο Γιώργος Πυθαρούλης στον ΟΦΙ

Ο Γιώργος Πυθαρούλης , από τον ΑΟΑΝ είναι η πρώτη μεταγραφή για τον ΟΦΙ της Γ Εθνικής όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Ιεράπετρας.
Ενα από τα καλύτερα Λασιθιώτικα ταλέντα των τελευταίων ετών , με θητεία στον ΟΦΗ , είναι από σήμερα παίκτης του ΟΦΙ.
Ταυτόχρονα ο προγραμματισμός της ομάδας γίνεται με πυρετώδεις κινήσεις λόγω των ασφυκτικών χρονικών πλαισίων. Σήμερα Κυριακή βράδυ θα έρθει στην Ιεράπετρα ο νέος προπονητής του ΟΦΙ , Γιάννης Μάγγος , και πάραυτα θα γίνει Δ.Σ. παρόντος του κ. Μάγγου , οπότε και θα δρομολογηθούν συγκεκριμένες μεταγραφικές κινήσεις με την σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή.

Ο Γιώργος Πυθαρούλης με τον πρόεδρο του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλο.

Αυρίο Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 17.00 στο Βουζουνεράκειο είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση διοίκησης – προπονητή – παικτών και στις 18.00 η πρώτη προπόνηση.
Τώρα όσο αφορά τους νυν παίκτες του ΟΦΙ. Ολο το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν κατ ιδίαν συζητήσεις του προέδρου με καθένα από αυτούς. Η πρόθεση του Δ.Σ. βέβαια ήταν και παραμένει να μείνουν ΟΛΟΙ οι παίκτες στην ομάδα. Δυστυχώς ο Χρήστος ο Χρυσοφάκης παρότι από πλευράς ΟΦΙ έγινε ότι ήταν δυνατόν για να πεισθεί , δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΟΦΙ. Η διοίκηση του ΟΦΙ τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα. Από τους υπόλοιπους ερωτηματικά υπάρχουν στους Πηγιάκη και Δασκαλάκη . Ευχόμαστε και οι δύο να παίξουν μπάλα στον ΟΦΙ της Γ εθνικής. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ συνεχίζουν κανονικά την καριέρα τους στον ΟΦΙ.