in ,

Ο Γιώργος Μαργιολάκης με τους Καλοχωριανούς

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΛΟΧΩΡΙΑΝΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Χ.  ΜΑΡΓΙΟΛΑΚΗΣ

Γεννήθηκε το 1960 στα Χανιά. Φοίτησε στο 1ο Λύκειο Χανίων και  στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  στο τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος. Ζει τα τελευταία 10 χρόνια στο Καλό Χωριό. Είναι  Παντρεμένος με την Λύδια Γεροντή Κοινωνιολόγο στέλεχος της Αναπτυξιακής Λασιθίου και έχουν ένα γιό τον Χαρίλαο.

Από το 1986 εργάζεται στις Δνσεις Δασών και από το 1989 Δντης Γραφείου Αναπτυξιακών, Περιβαλλοντικών και Δασικών Μελετών, του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα με αντικείμενα: α) Την υποστήριξη των Δήμων σε θέματα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.  β) Με τον

Σχεδιασμό, Οργάνωση, Διαχείριση Ανταγωνιστικών Προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως το

LEADER Δυτικής Κρήτης, τα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (Ο.Π.Α.Α.Χ) κ.λ.π  γ) Σύμβουλος Ανάπτυξης κ Περιβάλλοντος στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Σφακίων και τον Ο.Α.ΔΥ.Κ (σήμερα Ο.Α.Κ -Α.Ε) επί 10 ετία. δ) Με Μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές ιδιωτικών έργων : Φυτοτεχνικές Μελέτες, Αναπλάσεις και Αποκαταστάσεις, Εκθέσεις Φωτοερμηνείας, Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Λατομείων, Τουριστικών Εγκαταστάσεων, Βιομηχανικών και Βιοτεχνικών μονάδων κ.λ.π). ε) Με Μελέτες Έργων του Δημοσίου, εγγεγραμμένος στο Μητρώο της Γ.Ε.Μ. (Φραγμάτων, Λιμνοδεξαμενών, Οδικών Αξόνων, Αξιολόγηση Γαιών και Βοσκοτόπων, Δασικούς Χάρτες)

Έχει ενεργό συμμετοχή σε Φοιτητικούς Συλλόγους, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Λέσχες Φωτογραφίας, Λέσχη Μοτοσικλέτας Χανίων κ.λ.π

Εδώ και μια δεκαετία συμμετέχει στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του Καλού Χωριού ως μέλος του Συλλόγου Γονέων, Εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Αγ. Νικολάου και στην Ομοσπονδία Γονέων Κρήτης και ως ενεργός πολίτης για την προστασία του φυσικού Περιβάλλοντος του Καλού Χωριού.

Συμμετέχει στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Καλοχωριανών έχοντας μελετήσει σε βάθος την Αναπτυξιακή Δυναμική της Χωρικής Ενότητας του Καλού Χωριού. Με αντιπάλους του την στασιμότητα την αδράνεια και την απραξία και πίστη στη δύναμη της κοινής δράσης όπως αρχίζει να εδραιώνεται στο Καλό Χωριό, θα εισφέρει τις δυνάμεις του στην συνδιαμόρφωση, οργάνωση και υλοποίηση του Τοπικού Αναπτυξιακού Προγράμματος του Καλού Χωριού το οποίο στηρίζεται στα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Στόχοι του προγράμματος είναι η ευημερία του ντόπιου πληθυσμού το μέλλον των παιδιών μας και το Καλό Χωριό να πάρει την θέση που πραγματικά του αξίζει.

Θέτει την εμπειρία, την γνώση και την επιστημονική του κατάρτιση στην διάθεση της Τοπικής Κοινωνίας για να κερδίσουμε την μάχη των εκλογών, να καταδείξουμε  την αναγκαιότητα μεταβίβασης των αρμοδιοτήτων στο τοπικό συμβούλιο, προκειμένου να στηριχθεί η αναπτυξιακή μας πρωτοβουλία για την Αναγέννηση του Καλού Χωριού. Με πίστη στον όμορφο αυτό αγώνα καλεί τους Καλοχωριανούς να αγκαλιάσουν την προσπάθεια και να δώσουν την εντολή και την δύναμη για να τα αλλάξουμε όλα.

 

Γεώργος  Χ. Μαργιολάκης

Δασολόγος  –  Σύμβουλος  Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.