in ,

Ο Γιάννης Χαρούλης σε μια μοναδική συναυλία στην Παχειά Άμμο [PICS]

Μια όμορφη μουσική βραδιά απολαύσαμε με τον Γιάννη Χαρούλη στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο λιμανάκι της Παχειάς Άμμου.

Ο αγαπητός καλλιτέχνης και συντοπίτης μας, το γνωστό «κοπέλι» από την Κρήτη με φόντο τη θάλασσα, τα βουνά και το φεγγάρι – όπως ο ίδιος πρόσθεσε- με την πολυάριθμη, πολυποίκιλη και ακούραστη ορχήστρα του μάγεψε το κοινό του.
Σε έναν κατάμεστο συναυλιακό χώρο είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε, να σιγοτραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε με τα γνωστά τραγούδια από τη δισκογραφία του Γιάννη Χαρούλη, κομμάτια αγαπημένων τραγουδοποιών όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Νίκου Παπάζογλου και του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και αρκετά καινούργια.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα Κρητικά τραγούδια όπου ο Γιάννης με μόνη συντροφιά το λαούτο του μας συγκίνησε θυμίζοντάς μας τις ρίζες και την παράδοσή μας. Δεν παρέλειψε, βέβαια, με την παρέα του να μας ταξιδέψει μέχρι την Ήπειρο, με τον ταλαντούχο Κωνσταντή Πιστιόλη που έχει αγαπηθεί εξίσου από τον κόσμο. Έτσι, η μπαλάντα και το έντεχνο τραγούδι από τη μια, τα rock και η ένταση από την άλλη, «ντυμένα» με την παραδοσιακή μουσική γοήτευσαν και ενθουσίασαν το κοινό.

Μέχρι τις 2.00 το πρωί τραγουδούσε ακατάπαυστα. Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν ενθουσιώδεις γεγονός που σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή προσέλευση και τη μαζική αποδοχή επιβεβαιώνει συνεχώς τις ικανότητές του – την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, την επάρκειά του στο λαούτο, τη δυνατότητα για καλές ερμηνείες, την απλότητα και σεμνότητα του χαρακτήρα του.

Ευχόμαστε ο Γιάννης Χαρούλης να συνεχίσει να μας διασκεδάζει με τον ιδιαίτερο τρόπο που μόνο αυτός μπορεί, να διατηρήσει την αυθεντικότητα και την ειλικρίνειά του ως άνθρωπος και φυσικά ……να μας επισκέπτεται πιο συχνά και να πραγματοποιεί συναυλίες χαρίζοντάς μας μοναδικές μουσικές στιγμές…

M.M.