Menu
in ,

Ο Γιάννης διαφημίζει την Ελλάδα: «Επισκεφτείτε την όμορφη χώρα μου» (vid)

Ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι το κεντρικό πρόσωπο στο διαφημιστικό σποτ του ΕΟΤ για το φετινό καλοκαίρι, στέλνοντας το δικό του, ξεχωριστό, μήνυμα!

 
Το νέο διαφημιστικό σποτ του εοτ είναι γεγονός! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αυτός που πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό του ΕΟΤ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα, σε μια ειδική τελετή για την παρουσίαση του νέου σποτ.

Στο σποτ αυτό ο «Greek Freak» έχει περίοπτη θέση, καθώς αναφέρει αρχικά «Επισκεφτείτε την όμορφη χώρα μου, την Ελλάδα».

Ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του χώρας στο εξωτερικό, με τεράστια επίδραση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του Υπουργείου για το φετινό καλοκαίρι. Άλλωστε, ο διεθνής άσος είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες, παγκοσμίως, ενώ την ερχόμενη σεζόν θα κοσμεί το εξώφυλλο του NBA 2K19, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά όσον αφορά Έλληνα παίκτη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Υπουργό για την προσπάθεια που κάνει για να ενισχύσει την τουρισμό στην Ελλάδα. Από την πλευρά μου εγώ και η οικογένειά μου θα προσπαθήσουμε να προβάλλουμε όσο μπορούμε τις ομορφιές και την κουλτούρα της χώρας μας. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην Ελλάδα και γι αυτό θα τρέξουμε στις 7 Ιουλίου για να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη στην Ελλάδα», ανέφερε στο αρχικό μήνυμά του ο Έλληνας σταρ.

Εν συνεχεία ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς είπε: «Το δικό μου αγαπημένο μέρος είναι η Αθήνα. Εδώ είναι οι ανθρώπου στους οποίους μεγάλωσα. Χαίρομαι που η Εθνική έπαιξε τρομερά χθες και θεωρώ ότι του χρόνου θα έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα. Θα προσπαθήσω να είμαι στην Εθνική τον Σεπτέμβρη. Θα δω τι πρέπει να κάνω και θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι εδώ», παράλληλα αποκάλυψε πως «αν ερχόμουν ποτέ στην Ελλάδα θα έπαιζα μόνο στον Φιλαθλητικό».

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Leave a Reply

Exit mobile version