in ,

Ο Γιάννης Ανδριώτης ο τυχερός

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου τα μέλη και οι φίλοι των Χορωδιακών Συνόλων Δήμου Αγ. Νικολάου πραγματοποιήσαμε την κοπή της βασιλόπιτας στο κινηματοθέατρο REX.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο Αγ. Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, τους Αντιδημάρχους κ. Χάρη Αλεξάκη και κα Δέσπω Καρνιαδάκη, την πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ κα Ελπινίκη Γιατζάκη, τον τέως Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κουνενάκη και την τέως πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ κα Μαρία Κωστάκη για την παρουσία τους. Εκ μέρους του Μητροπολίτη μας παραβρέθηκε ο πατήρ Γεώργιος Τζάβλας ο οποίος ευλόγησε την πίτα του συλλόγου μας μαζί με τον πατέρα Γεώργιο Κυριακάκη (μέλος της χορωδίας) και την συμμετοχή του ψάλτη Γεώργιου Κοκκίνη (επίσης μέλους της χορωδίας μας).
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Γιαννης Ανδριώτης και ο κ. Νίκος Κόκκινης.


Ακόμη ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς επικοινωνίας μας: την ΑΝΑΤΟΛΗ, το ΦΩΝΗ ΕΝ και τον ραδιοφωνικό σταθμό 104,4. Το ζαχαροπλαστείο ΕΛΕΝΑ για τη νοστιμότατη βασιλόπιτα.  Όλα τα μέλη του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Χορωδίας, τους μικρούς και μεγάλους χορωδούς, που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά μας, καθώς και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης με τα υπέροχα χειροποίητα εδέσματα που έφτιαξαν!

Τα συγχαρητήριά μας στους τυχερούς που κέρδισαν τα 2 φλουριά: Η Ιωάννα Παραβολιάση κέρδισε το φλουρί της παιδικής-νεανικής χορωδίας και ο κ. Γιάννης Ανδριώτης το φλουρί της βασιλόπιτας των ενηλίκων Χορωδών!
Να είναι πάντα καλότυχοι!
Τέλος ευχαριστούμε ολόψυχα το Δάσκαλο της χορωδίας μαςΜανώλη Κανακάκη, που ακούραστος συνεχίζει για άλλη μια χρονιά να μας εμπνέει και να μας οδηγεί σε νέα μουσικά μονοπάτια! Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλή, δημιουργική χρονιά, με υγεία!

                                                Το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Χορωδίας Αγίου Νικολάου