in , , ,

Ο Βασίλης γράφει απο το νοσοκομείο για το θαύμα του και στέλνει μήνυμα σε όλους.

Ο Βασίλης Δημητρόπουλος που βγήκε ζωντανός απο το τροχαίο ανήμερα του Αγίου Νικολάου γράφει στον λογαριασμό του στο facebook ξεκαθαρίζει τα πράγματα και στέλνει μήνυμα σε όλους πότε αλκοόλ και οδήγηση. Δημοσιεύουμε το κείμενο του όπως ακριβώς το ανέβασε ο ίδιος.

 

“…δεν είχα πιει ούτε είχα κάνει κάτι παράνομο όπως πιστεύουν πολλοί μεγάλοι για την ηλικία μας. απλά είχα την τρέλα της στιγμής την άγνοια της ταχύτητας και την ελληψη της σκέψης τι θα μπορούσα να προκαέσω σε ένα συνάνθρωπο μου αν βρισκόταν στο σημείο.. Τώρα σας μιλάω και σας γράφω από ένα καθαρό θαύμα ειμαι ζωντανός και δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε και εγώ ο ίδιος..μάλλον κάποιος εκεί ψηλά δεν ήθελε να φύγω τόσο γρήγορα..Τέλος θα αναφερθώ στους συνομιλικους μου μαγκιά δεν πωςτρέχεις αλλα να ξέρεις που τρέχεις..ξεκολατε πλέον το μυαλό σας μην το πάτε οππου και όπου και εγώ γουστάρω να τρέχω αλλα καποθ ήρεμα κάπου σίγουρα να βάζουμε σε κίνδυνο μόνο τα σκκατοκεφαλα μας..Τέλος μην τρέχετε με ότι έχει ρόδες να προσέχετε τα οχήματα σας που σε μια δύσκολη θέση να σας βγάλουν ασπροπροσωπου..Και μάγκες ποτέ μα ποτέ ούτε σαν ιδέα να βρεξετε το στωμα σας με αλκοόλ και να πιάσετε τιμόνι δεν σας φταει ο κάθε ένας στο δρόμο καλύτερα να πάρεις την γκόμενά να πάτε με τα πόδια σπιτι και να στα αύριο αγκαλιά παρα να πάτε ποωμενοι μαζί και να βλέπετε και να ξέρετε ότι μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα..έκατσα 6 μέρες στην εντατική του Βενιζέλου δεν σας τα λέω όλα αυτά σαν ο μπαμπάς σας αλλα σαν ο μάγκας κολλητό σας που έχετε την ίδια τρέλα.. Και για να την εχουμε να την περάσουμε και στα παιδιά ΠΡΟΣΟΧΉ…ΚΑΙ ΜΌΝΟ!!!”

 

Αν έστω και ένας απο εμάς λάβει το μήνυμα τότε σίγουρα ο πόνος και η δοκιμασία του ίδιου του Βασίλη δώσει το τρόπο σκέψης και πράξης

13-12-16-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b7%cf%83