in ,

“Ο Αξέχαστος Ελληνικός Κινηματογράφος από το 2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου’’

 
…γράφει η Μαρία Κασωτάκη
Μετά την επιτυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση από περασμένες εποχές της δεκαετίας του 1950 ¨ Η Θεία από το Σικάγο¨, που ανέβασε η θεατρική και μουσική ομάδα του 2ου και 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου τον περασμένο Μάϊο τα παιδιά συνεχίζουν να μας θυμίζουν την αξέχαστη και όμορφη αυτή εποχή με τον Ελληνικό Κινηματογράφο.
Αυτή την φορά οι μαθητές του 15μελούς του 2ου Γυμνασίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, έχουν εκδόση για το 2018 εβδομαδιαίο ημερολόγιο που αναφέρεται σε επιτυχημένες ελληνικές ταινίες της τότε εποχής. Με σπουδαίους πρωταγωνιστές όπως τον Θανάση Βέγγο, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Γιάννη Γκιωνάκη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μάρω Κοντού, Ρένα Βλαχοπούλου, και πολλών ακόμα γνωστών ηθοποιών. Με ταινίες αξέχαστες γεμάτες συναίσθημα αλλά και κωμικές σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, Αλέκου Σακελλαρίου και άλλων.

Ένα ημερολόγιο σταθμός για τους λάτρεις του Ελληνικού Κινηματογράφου που αξίζει να το προμηθευτούμε, να ενισχύσουμε το έργο των παιδιών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 2ου Γυμνασίου.
Όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνεί στο 6955758251,
υπεύθυνος Αποστόλης Κοκολάκης Πρόεδρος 15μελούς.
 
 
 
ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ