in ,

Ο Ανδρέας Χατζημαρκάκης μιλά για το Τελευταίο σημείωμα, audio – photos

Ο μοναδικός Λασιθιώτης που συμμετέχει σαν ηθοποιός από τους πολλούς που επέλεξε απο την Κρήτη Ο Παντελής Βούλγαρης για τα παίξει στην ταινία του μίλησε στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια. Ο Ανδρέας Χατζημαρκάκης μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής σε μία τόσο σπουδαία ταινία και μεγάλη Ελληνική παραγωγή, την σχέση του με τον ίδιο τον Παντελή Βούλγαρη και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές που έγιναν όλοι φίλοι, τις απαιτήσεις του κινηματογράφου και προέτρεψε όλους να μην χάσουν την ταινία αυτή η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον Άγιο Νικόλαο απο τις 9 του μήνα.
ακούστε εδώ

Ο ίδιος ο Ανδρέας βρίσκονταν όλες τις προηγούμενες μέρες στην δημοτική πινακοθήκη και ξεναγούσε τους επισκέπτες της φωτογραφικής έκθεσης του Μανόλη Μαυράκη με τις φωτογραφίες από την ταινία. Έκθεση που κατέβηκε το βράδυ της Πέμπτης με επόμενο σταθμό της το Ρέθυμνο.
Ο Ανδρέας με πολύ αγάπη για την ταινία αυτή και το σπουδαίο υλικό του Μανόλη Μαυράκη ακούραστα μιλούσε σε όλους για τα σημεία των γυρισμάτων, τα μηνύματα της ταινίας και πολλά από όσα τον έχουν αγγίξει σαν ηθοποιό  και σαν Έλληνα