in ,

Ούτε ένα βήμα πίσω . Η νίκη είναι δική μας .

Μετά την αποκάλυψη από τον Αρτέμη Σώρρα του ΦΕΚ στο οποίο αποδεικνύεται ότι το όνομα Μακεδονία , το δικό μας πνευματικό δικαίωμα , έχει δοθεί πολλά χρόνια πριν , σε ένα σχέδιο ξεπουλήματος της πατρίδας μας , κλέβοντας ότιδήποτε είναι δικό μας , μέσω των αντιπροσώπων μας , στο όνομα της δημοκρατίας δηλώνουμε ότι:
Η  Ελλήνων Συνέλευσις , ιδρύθηκε και είναι εδώ , για όλους τους ανθρώπους , είναι νομική οδός , για να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες και για να διεκδικήσουμε όλα τα πνευματικά δικαιώματά μας , πάνω στον τεράστιο Ελλάνιο πλανήτη μας.
Εκατοντάδες χιλιάδες αδέρφια μας , βγήκαν στον δρόμο , να μιλήσουν για την Μακεδονία , να φωνάξουν για την δικιά τους κληρονομιά, για την δικιά τους ιστορία, , για τον δικόν τους πλούτο , για τους δικούς τους προγόνους , , δείχνοντας σε όλους , ότι οι Έλληνες δεν ξεπουλάν την ιστορία τους . Μίλησαν όμως , μόνο αυτοί , που η Μακεδονία για αυτούς αποτελεί μόνο μια λέξη , αγνοώντας την τεράστια σημασία και ιστορία.
Μίλησαν χωρίς να δώσουν καμία πραγματική στρατηγική, καμία σκέψη ουσίας, για την επόμενη μέρα .
Η στρατηγική όμως δόθηκε , από τον πρόεδρο της Ελλήνων Συνέλευσις  Αρτέμη Σώρρα και τώρα είναι η ώρα να να μιλήσουμε εμείς . Να καταγγείλουμε και να καταδείξουμε επίσημα, ως Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς, κυρίαρχοι της πατρίδας και ιστορίας μας, σε όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς, την παρανομία και κλοπή που συντελείται στο έθνος μας .
Είναι επιτακτική ανάγκη , όλοι να εκτελέσουμε τις καταγγελίες και να μας ακούσει ολόκληρος ο πλανήτης, αλλά και να κοινοποιηθούν εξωδίκως , στο πρωθυπουργικό γραφείο και τον υπουργό εξωτερικών .
Ενημερώστε τους πάντες , όλους τους συμπολίτες σας , όλους τους ανθρώπους απανταχού της γαίας , να εκτελέσουν τις καταγγελίες , οι οποίες θα είναι άμεσα διαθέσιμες στα γραφεία Ελλήνων Συνέλευσις.
Το σχέδιο του αφανισμού, του ξεπουλήματος και της γενοκτονίας του Έλληνα, θα σταματήσουμε μόνο όλοι μαζί , ενωμένοι .
Τώρα θα μιλήσουμε εμείς οι πολίτες και θα ακουστούμε παντού, με ουσία, σχέδιο και στρατηγική.
Δεν επιτρέπουμε , σε κανέναν , να παραδώσει τίποτα δικό μας , δεν διαπραγματευόμαστε τον πολιτισμό μας και την τεράστια Ελλάνια ιστορία μας .
Ούτε ένα βήμα πίσω . Η νίκη είναι δική μας .
Για την Ε.ΣΥ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Γεώργιος Αλέξης ( Διευθύνων σύμβουλος –Υπεύθυνος τύπου)