in , , ,

ΟΧΙ στο καμάκι των πελατών

Επανέρχεται με νέα του επισήμανση προς τους συναδέλφους του χώρου ο πρόεδρος του Συλλόγου ιδιοκτήτων καφέ μπαρ και εστιατορίων του Αγίου Νικολάου Γιώργος Νεραντζούλης.
 
Αιτία τα παράπονα που έχουν ακουστεί σε ότι αφορά την προσπάθεια που ορισμένοι κάνουν με τρόπο επίμονο και καθόλου ευγενικό να βάλουν στα καταστήματα τους πελάτες. Η άγρα πελατών ή το γνωστό ως καμάκι δημιουργεί σύγχυση στην αγορά και καθόλου καλό ανταγωνισμό  ενώ σχολιάζεται άσχημα από το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών της περιοχής μας.
 
« Συναδέλφισες και συνάδελφοι διανύουμε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο όλοι μας. Αν και ο κλάδος μας είναι αυτός που στήριζε και στηρίζει την οικονομία του τόπου μας αντιθέτως έχει υποστεί ανελέητα χτυπήματα από πολλές πλευρές είτε αυτό λέγεται κυβέρνηση είτε αυτό λέγεται τοπική αυτοδιοίκηση. Όλα αυτά μαζί και ο αγώνας για την επιβίωση μας κάνει ίσως κάποιες φορές να συμπεριφερόμαστε λίγο υπερβολικά στον τρόπο του να προσελκύσουμε πελάτες για το κατάστημα μας(άγρα πελατών) με αποτέλεσμα την αγανάκτηση του συναδέλφου μας. Ας μην πέσουμε σε αυτή την παγίδα και να προσπαθούμε να λειτουργούμε μέσα στα πλαίσια του θεμιτού ανταγωνισμού και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο.» επισημαίνει ο πρόεδρος του συλλόγου Αγίου Νικολάου στην νέα του ανακοίνωση – παράκληση προς τους συναδέλφους του.
 
Ο ίδιος επισημαίνει ότι οι έλεγχοι των αρχών στο θέμα αυτό έχουν ατονήσει γεγονός που δίνει περισσότερο «θάρρος « σε όσους θέλουν να υπερβαίνουν την προσπάθεια της προσέγγισης των πελατών και να φτάνουν σε σημείο άκομψης συμπεριφοράς απέναντι στους συναδέλφους τους.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.