in , , ,

'Οταν η αχαριστία γίνεται ΜΑΚΑΚΙΑ

Ανώμαλη ήταν η προσγείωση για τα στελέχη του Anatolh Sport στις αντίξοες συνθήκες για προβολή του Λασιθιώτικου αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου, στον τελικό κυπέλλου της Κυριακής μεταξύ ΟΦΙ-Νίκης στο γήπεδο του Κουτσουρά.

Μια εβδομάδα μετά την σπουδαία επιτυχία της μετάδοσης του αγώνα από το στάδιο Αγίου Νικολάου ΑΟΑΝ-ΑΕΚ και την τεράστια απήχηση που είχε, με δεκάδες κολακευτικά και εγκωμιαστικά σχόλια ευχαριστιών να φτάνουν με μηνύματα στο mail του site φιλάθλων εκτός Κρήτης που καμία σχέση δεν έχουν με το Λασίθι, τα μηνύματα και τα…«ευχαριστώ» ήρθαν και από τους συντοπίτες κατά τη ζωντανή κάλυψη του τελικού.

Από άτομα που έχουν προβληθεί από το Anatolh Sport ή ενδεχομένως θα προβληθούν στο μέλλον και με τα οποία αύριο πιθανώς στον δρόμο και σίγουρα σε κάποιο γήπεδο να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο.

Κάτω από συνθήκες τις οποίες κανείς νοήμων άνθρωπος δεν θα συμβιβαζόταν να βγάλει ζωντανή μετάδοση ρισκάροντας ανεπανόρθωτη ζημιά λόγω βροχής των μηχανημάτων τελευταία τεχνολογίας που το Anatolh Sport διαθέτει από την «τρέλα» για το χόμπι κάποιων που επένδυσαν πάνω σε αυτό, χωρίς αντίκρισμα, όμως συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συνέπεια, με τους επαγγελματίες να έχουν να ζηλέψουν από αυτούς και όχι αυτοί από τους επαγγελματίες.

Πέντε άτομα ξεκίνησαν από το πρωί της Κυριακής με έδρα τον Άγιο Νικόλαο με προορισμό τον Κουτσουρά με ότι συνεπάγεται αυτό για να καλύψουν το σημαντικό γεγονός και φτάνοντας στο γήπεδο αντίκρισαν μια εικόνα που τους ήθελε εκτεθειμένους στα καιρικά φαινόμενα όπως αναμενόταν άλλωστε και με ότι ήταν δυνατόν προσπάθησαν και κατάφεραν να προστατεύσουν τα μηχανήματα τους τα οποία κανείς δεν τους χάρισε, αλλά και να προστατευθούν οι ίδιοι, με πολύωρη ορθοστασία και ταλαιπωρία, από τον μεσαίο πάγκο όπου μάλιστα ήρθαν σε κόντρα με μέλος της ΕΠΣΛ για να καθίσουν εκεί, προκειμένου να έχουν ζωντανή εικόνα του τελικού οι απανταχού ανά τον κόσμο Λασιθιώτες, αλλά και αυτοί που προτίμησαν να αράξουν στον καναπέ και την πολυθρόνα του σπιτιού τους και να παρακολουθήσουν κύριοι χωρίς κόστος και ταλαιπωρία το παιχνίδι.

Αυτοί οι «κύριοι» όταν κατά τη διάρκεια της διαδικασία των πέναλτι υπήρξε τεχνικό πρόβλημα λόγω καιρού που δεν επέτρεπε στην καλή μετάδοση ασύρματου ίντερνετ καθώς το γήπεδο του Κουτσουρά προς έκπληξη τους σε όσα έχουν συνηθίσει δεν διέθετε ενσύρματη κάλυψη στο διαδίκτυο (χαχα), προέβησαν σε προσβλητικά και ειρωνικά σχόλια κάποια από τα οποία παραθέτουμε σε φωτογραφία.
Κανείς δεν υποχρέωσε το Anatolh Sport να μεταδώσει και να καλύψει είτε ζωντανά, είτε σε στιγμιότυπα τον τελικό.

Το Anatolh Sport είναι ένα δημιούργημα ανθρώπων με όρεξη και διάθεση για προβολή στον αθλητισμό του τόπου τους αμισθί, οι οποίοι κάνουν το κέφι τους, το χόμπι τους και το ψώνιο τους γιατί όχι.

Το Anatolh Sport ζήτησε συνεργάτες τους θερινούς μήνες αλλά κανείς από αυτούς που κρίνουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο δεν προσφέρθηκε να βοηθήσει και όσοι το σκέφτηκαν στο άκουσμα του αμισθί την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.

Υπήρξαν βέβαια μέσα στη σεζόν οι εξαιρέσεις και οι βοήθειες ατόμων σε ορισμένες περιπτώσεις όπου μπορούσαν και θέλησαν να προσφέρουν με σκοπό την προβολή της δικής τους ομάδας, κάτι για το οποίο ανά πάσα ώρα και στιγμή ο οποιοσδήποτε μπορεί να συνεργαστεί με το site.

Το Anatolh Sport τους θερινούς μήνες ζήτησε την στήριξη μέσω της προβολής τοπικών επιχειρήσεων μέσω των ζωντανών μεταδόσεων, των στιγμιότυπων και της θεματολογίας προκειμένου να καλυφθεί μέρος των λειτουργικών του εξόδων, όμως η ανταπόκριση ήταν απογοητευτική.

Για την καλύτερη ποιότητα προκειμένου να εξαλειφθούν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό τελικά προβλήματα, το Anatolh Sport μια σεζόν πριν έγινε συνδρομητικό με ελάχιστο συμβολικό ποσό, αλλά και να ανταμειφθεί ο κόπος και ο χρόνος των ατόμων που ασχολούνται με αυτό, όμως και πάλι οι περισσότεροι γύρισαν την πλάτη και έκαναν «πόλεμο» στο συγκεκριμένο εγχείρημα ανώνυμα και επώνυμα, άτομα εντός και εκτός σωματείων.

Οι απαιτήσεις πολλές, πάρα πολλές από τους επισκέπτες του Anatolh Sport και όχι μόνο και μπορεί να λένε ότι πληρώσεις παίρνεις, όμως στην περίπτωση τους και τζάμπα το παίρνεις και μάγκας το παίζεις.
Αυτό που λένε τζάμπα μά
γκας.

Ας μην πάνε μακριά το μυαλό τους, αλλά μόλις τέσσερις σεζόν πριν και ας θυμηθούν που έβλεπαν μέχρι τότε, τον τελικό του κυπέλλου Λασιθίου και αν θα έχουν την ευκαιρία να τον ξαναδούν στο μέλλον, όταν η ζωντανή μετάδοση ήταν μια προσφορά…ΚΑΜΙΑΣ επιχείρησης ή εταιρίας.
Κάποια από τα ειρωνικά σχόλια την ώρα που υπήρξε το τεχνικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην δουν ζωντανά όλα τα πέναλτι

Διάβασε περισσότερα στο: anatolhsport.com |Follow us: @anatolhsport on Twitter | anatolhsport on Facebook