in , , ,

Ονειρα τίτλου στη Νεάπολη

Tο πρωτάθλημα ή το Κύπελλο Λασιθίου, θα είναι ο στόχος της Νεάπολης για τη νέα σεζόν, όπως τόνισαν οι άνθρωποι της ομάδας, στην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή Γιάννη Κοντάκη, αλλά και του νέου προέδρου της ΑΕΝ Αντώνη Φούσκη, που έγινε στο ξενοδοχείο ”Neapolis”
Ο νέος πρόεδρος της ομάδας που για πρώτη φορά μίλησε σε κοινό έστειλε το μήνυμα πως την νέα σεζόν το συγκρότημα του Λασιθίου θα πρωταγωνιστήσει στην Α’ κατηγορία. Φυσικά, δεν ήταν μόνο εκείνα τα κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς καθώς παρόν ήταν και ο απερχόμενος Πρόεδρος των ”πρασινοκίτρινων” Ηλίας Παντερμανάκης που με υπερηφάνεια παρέδωσε την ”σκυτάλη” στον κ. Φούσκη.

Ο Γιάννης Κοντάκης, ο νέος τεχνικός της ΑΕΝ, στις δηλώσεις του, τόνισε ότι η Νεάπολη θα έχει στόχο να σηκώσει ένα τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα.Αν όχι το πρωτάθλημα,τότε το Κύπελλο. 
Ο ίδιος στην αναφορά του κατάφερε να περάσει αρκετά μηνύματα: “ Ήρθα σε τόπο και μια πόλη την οποία έχω αγαπήσει. Χαίρομαι που οι ποδοσφαιριστές που είχα πριν από δύο χρόνια θέλουν να ξαναμπούν για να φέρουμε την ομάδα της Νεάπολης εκεί που της αξίζει και εκεί που κάποιοι δεν ξέρω για ποίους λόγους δεν την αφήνουν να πάει μπροστά. Υπόσχομαι ότι η ΑΕΝ θα είναι διεκδικήτρια του Πρωταθλήματος μέχρι το τέλος.” Εκείνο όμως που τόνισε με πάθος ήταν: “Πρέπει να σηκώσουμε έναν τίτλο.

Αν όχι το Πρωτάθλημα το κύπελλο.”

 «Σέβομαι τον Κοντάκη σαν προπονητή και άνθρωπο» Για τον Γιάννη Κοντάκη, ο νέος πρόεδρος της ΑΕΝ, Αντώνης Φούσκης είπε ότι “ Ο Γιάννης Κοντάκης είναι ένας άνθρωπος τον οποίο το σέβομαι και σαν προπονητής αλλά και σαν άνθρωπο. Ήταν η πρώτη μου επιλογή να αναλάβει την ομάδα και μαζί θα φτιάξουμε το πλάνο της ΑΕΝ, η οποία έχει πάντα στόχους υψηλούς. Πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει και φέτος.”

 «Μεγάλη τιμή»

Ο νέος πρόεδρος της Νεάπολης δήλωσε ακόμη ότι : “Ήταν μεγάλη τιμή η πρόταση που μου έκαναν να αναλάβω τη προεδρία της ΑΕΝ και δεν μπορούσα να την αρνηθώ”. Η ευθύνη είναι μεγάλη ειδικά όταν παίρνω την σκυτάλη από έναν Πρόεδρο όπως ο Ήλιας Παντερμανάκης, κάτι που κάνει το βάρος ακόμα μεγαλύτερο.” «Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά»

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΝ ο κ. Παντερμανάκης ο οποίος χαρακτηριστικά τόνισε: “Είναι τιμή για τον καθένα να υπηρετεί την ομάδα του τόπου του, πόσο μάλλον από την θέση του προέδρου όπως έκανα εγώ τα τελευταία δύο χρόνια και ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα και ήταν στο συμβούλιο και όχι μόνο. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά και θεωρώ πως δεν αλλάζει τίποτα.”

 Όσον για τον διάδοχό του υπογράμμισε: “Έχει δείξει μεγάλη όρεξη και αυτές τις λίγες ημέρες που είναι στην ομάδα νιώθω μια σιγουριά ότι θα συνεχίσει το έργο που έχουμε ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια και αυτό με γεμίζει γιατί θα πρέπει να βοηθήσω και αυτόν και την ομάδα από το πόστο που θα μου ανατεθεί. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε κόσμο και παράγοντες.”

http://prismasport.gr/index.php/thesi6/item/7993-parousiasi-aen-neapoli