in

Ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον γιατρό ο 37χρονος Βούλγαρος

Ομολόγησε την ενοχή του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην εκτέλεση του 62χρονου καρδιολόγου Χρ. Καλαντζάκη, ο 37χρονος Βουλγαρικής υπηκοότητας, ο οποίος φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη μικρότερης ηλικίας επίσης βουλγαρικής υπηκοότητας, σύζυγο του δολοφονημένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει ο 37χρονος ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία προκειμένου να δέσουν την υπόθεση και να στείλουν αύριο στον εισαγγελέα και τον 37χρονο δράστη, αλλά και την 38χρονη σύζυγο του καρδιολόγου, η οποία φέρεται να σχετιζόταν με τον ομοεθνή της και δράστη του εγκλήματος.
Την άκρη του νήματος στην υπόθεση δολοφονίας στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας φαίνεται να βρίσκει σιγά – σιγά η αστυνομία, αφού ο ίδιος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τον 62χρονο γιατρό.
Η προσαγωγή του 37χρονου έγινε νωρίς το μεσημέρι και ανακρινόταν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου για να διαπιστωθεί εάν έχει εμπλοκή στη δολοφονία του καρδιολόγου ή όχι.
Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία είχε στήσει μπλόκα και με βάση την μαρτυρία κλειδί του κυνηγού που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, αναζητούσε, σύμφωνα με το neakriti.gr, ένα λευκό ΙΧ.
Διαβάστε επίσης:Εκτέλεση γιατρού στη Σητεία: Συνέλαβαν Βούλγαρο που δηλώσει αστυνομικός – Δεν αποκλείουν ερωτικό κίνητρο
Φαίνεται ότι τελικά οι πληροφορίες αξιοποιηθήκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Διαβάστε επίσης: Προσαγωγή υπόπτου από την αστυνομία για τη δολοφονία του καρδιολόγου
Εντωμεταξύ, έγινε αυτοψία από την ιατροδικαστή, κ. Κανάκη, στον τόπο του εγκλήματος  και διαπιστώθηκε πως ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης χτυπήθηκε στο πρόσωπο (συγκεκριμένα στην μύτη) και στην πλάτη.