in

Οι gerontis fighters ξανά μοναδικοί εκπρόσωποι απο όλο το νησί

2 ήμερο σεμινάριο  , διοργανώθηκε από την αθλητική ομοσπονδία taekwondo Ελλάδος τεχνικό σεμινάριο εγχώριας εμβέλειας,  στην πρωτεύουσα της χώρας μας Αθήνα.
Οι ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου ήταν από τις 11 :00 έως τις 18:00 για το Σάββατο και από τις 10:00 έως τις 17:00 την Κυριακή 10 και 11 Ιουνίου,. Κύριοι εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο master Wayne Brown καθως και ο international instructor James Kessler.
Το σεμινάριο αφορούσε αθλητές και προπονητές όπου το τεχνικό τους επίπεδο αγγίζει υψηλό ποσοστό πραγμα το οποιο καθιστούσε και την παραμονή τους σε αυτην την εκδήλωση.
Το σεμινάριο σχετιζόταν με δύο απο τα αγωνίσματα του taekwondo itf τουλ και μονομαχία.  Όλοι οι συμμετέχοντες διδακτικαν νέες τεχνικές όπου προσθέτουν μια ακόμα πινελιά στην εξέλιξη του κάθε αθλητή και προπονητή.
Παρών ηταν αξιολογοι προπονητές οπως ο προεδρος τεχνικης επιτροπης taekwondo Ελλάδος Αναστασιαδης Χαράλαμπος. Μοναδική εκπροσώπηση για ακόμη μια φορά από το νησί μας ήταν αυτή των gerontis fighters με τον προπονητή τους κ Γεροντη Ιωάννη παρέα με σημαντικούς αθλητές και συνεργατες τον Ηλιακη Ελευθέριο, Τζανιδη Αντρέα, Λουλακακη Γεώργιο, Καραντινακη Ι. Δημήτριο, Καραντινακη Ε. Δημήτριο και τον διεθνή διαιτητή μας και καθηγητή φυσικής αγωγής Πυνιρτζη Γεώργιο.
Το σεμινάριο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και το παρακολούθησαν λεπτομερώς και με απόλυτη προσοχή .