in

 Οι «Cirque Musical» στο 8ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγίου Νικολάου

Η ομάδα «Cirque Musical», έρχεται στο 8ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου, με τη θεαματική παράσταση σύγχρονου τσίρκο, «Το ταξίδι της Ζωής». Το Ταξίδι της ζωής αναμειγνύει με πρωτότυπο τρόπο το λόγο, το τραγούδι και τη ζωντανή μουσική με τα άκρως εντυπωσιακά στοιχεία του τσίρκο, σε μια ιστορία για το θάρρος, την διαφορετικότητα, την εσωτερική δύναμη, το σεβασμό και την αγάπη…
Κορυφαίοι ακροβάτες και performers της χώρας συνεργάζονται και δημιουργούν μια θεαματική παράσταση με φωτιές, εναέριες χορογραφίες, ξυλοπόδαρα, ζογκλερικά, μονόροδο και τολμηρά ακροβατικά αναδεικνύοντας συμβολικά τη σύνδεση της τέχνης τους με την ίδια τη ζωή, προσφέροντας σε παιδιά, νέους και ενήλικες μία μοναδική εμπειρία.
Λίγα λόγια για το έργο:

Το ταξίδι της ζωής αναφέρεται στην πορεία του ανθρώπου και τα στάδια εξέλιξης από τη γέννηση  μέχρι την ωρίμανση του. Δύο κόσμοι αναμειγνύονται και συγκρούονται: ο νοητός με την πραγματικό. Απ’ τη σύγκρουση αυτή αναδύονται όλες οι αξίες και οι ικανότητες της ανθρώπινης ύπαρξης. Αγάπη, φόβος, θάρρος, μαγεία, πάθος, ισορροπία,  εγωισμός και εξουσία παίρνουν ανθρώπινη μορφή και οδηγούν στο μοναδικό ταξίδι της αυτογνωσίας.
Συντελεστές :
Κείμενο – Σκηνοθεσία : Αντώνης Πασβάντης
Πρωτότυπη Μουσική – Μουσική Επιμέλεια : Ειρήνη Αναστασίου
Σκηνικά : Δημήτρης Σαρλάνης
Βοηθός Κινησιολογίας : Γιάννα Αλαμάνου
Κουστούμια : Αφροδίτη Δήμα  
www.cirquemusical.gr