in , , ,

Οι 3τεκνοι μοιράζουν τρόφιμα

Μετά από απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν είναι: Μακαρόνια, φέτα, κασέρι, κεφαλογραβιέρα και ελαιόλαδο. Μετά από απόφαση του Υπουργού δεν θα διανεμηθεί ρύζι.

Από τα τρόφιμα αυτά το ελαιόλαδο δεν έχει παραληφθεί και αυτό θα συμβεί μάλλον στα τέλη του Φεβρουαρίου.
 Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν στους δικαιούχους ως εξής: 
Στον Άγιο Νικόλαο, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, από την Κρεατεμπορική  ΄΄ Δερμιτζάκη ΄΄ στον κόμβο του Ξηροκάμπου.
(είσοδος από την Αγία Άννα).
Στην Ιεράπετρα, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις  5  το απόγευμα, στο κατάστημα που βρίσκεται κάτω από το Δικηγορικό γραφείο της κ. Ζυγάκη Άννας, οδός Λασθένους και Επισκόπου Σφακιανάκη 14 (κοντά στο Ωδείο).
Στη Σητεία, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις  5  το απόγευμα, από το εμπορικό κατάστημα της κ. Καλλιόπης Αλέξη, οδός Βιτσέντζου Κορνάρου  38, στο κέντρο της πόλης.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής, από τον Άγιο Νικόλαο το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, για δικαιούχους από οποιαδήποτε περιοχή του νομού.
Ο σύλλογός μας ευχαριστεί την επιχείρηση νωπών κρεάτων και κατεψυγμένων προϊόντων ΄΄ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΄΄ για τη φύλαξη των τυριών και τη φιλοξενία για τη διανομή, τον κ. Αλεξάκη Φάνη για τη φύλαξη των ζυμαρικών, την κ. Ζυγάκη Άννα και την κ. Αλέξη Καλλιόπη για την παραχώρηση των χώρων διανομής. 
Θέλουμε να σημειώσουμε πως ο σύλλογος του νομού μας, θα διανείμει τη μεγαλύτερη ποσότητα τροφίμων από κάθε πιστοποιημένο φορέα στο νομό και για να γίνει αυτό χρειάζονται εθελοντές, τους οποίους και καλούμε να δώσουν το  ΄΄ παρών ΄΄ τους. 
Ο σύλλογος μας χρειάζεται όλους.
Από το Δ.Σ.