Menu
in , , , ,

Οι φοιτητές απάντησαν με…σιωπή, video

Οι φοιτητές του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου πραγματοποίησαν σιωπηρή διαμαρτυρία, ενάντια στο απαράδεκτο, για το Λασίθι, σχέδιο «Αθηνά».

Οργάνωσαν ένα δρώμενο σύμφωνα με το οποίο δυο ομάδες, με αντίθετους σκοπούς, συναντιούνται στο κέντρο της πόλης. Η μια ομάδα, -που κατεβαίνει από την οδό Πλαστήρα-, είναι οι… «αναρχικοί» οι οποίοι φωνάζουν «πετάξτε τα βιβλία» και η άλλη ομάδα, -που κατεβαίνει από την οδό Πολυτεχνείου-, είναι οι επιμελείς φοιτητές με τα βιβλία στα χέρια τους. Οι δυο ομάδες συναντιούνται στην διασταύρωση της Ρούσου Κουνδούρου και μια φοιτήτρια προτείνει στον «αναρχικό» να πάρει ένα βιβλίο. Αυτός, δυο φορές, θα το πετάξει χάμω στο δρόμο, αλλά την τρίτη φορά θα το πάρει στα χέρια του, θα το ξεφυλλίζει και μετά θα το πάει στους «συντρόφους» του. Εκεί, θα αποφασίζουν να συμπορευτούν μαζί με την άλλη «καλή» ομάδα και όλοι μαζί πια να κινηθούν προς την Πλατεία…

Εν τω μεταξύ

Ανοιχτό κάλεσμα από τους φοιτητές του Αγίου Νικολάου προς όλο το Νομό Λασιθίου για την εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 5/3/13 και ώρα 19:30 στην λίμνη του Αγίου Νικολάου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το αποτέλεσμα που θα αποφέρει το «To Σχέδιο ΑΘΗΝΑ» . Επίσης οι φοιτητές , με την κίνηση τους αυτή, αποφάσισαν να εκφράσουν την θλίψη και την στήριξη τους προς τις οικογένειες των αδικοχαμένων φοιτητών στην Λάρισα!

ΔΣ φοιτητών

Leave a Reply

Exit mobile version