in ,

Οι ποινές των ποδοσφαιριστών (20/3)

 

 

Αναλυτικά:

Συνεδρίασε την Παρασκευή (20/3) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λασιθίου στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης αποτελούμενη από τους Γεώργιο Ανατολιωτάκη, επιχειρηματία, ως Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Λεμπιδάκη, συνταξιούχο ταχυδρομικό, ως Μέλος και Χρήστο Γκέτσιο, συνταξιούχο οδηγό ως Μέλος και γραμματέα τον ειδικό γραμματέα της ΕΠΣ Λασιθίου Μανώλη Ατσαλάκη εκδικάζοντας τα Φύλλα Αγώνα των τελευταίων αγωνιστικών της Α’ κατηγορίας και Β’ κατηγορίας.

Στα Φ.Α. στα οποία δεν υπήρξε κάποια παρατήρηση ήταν: ΠΑΟ Κρούστα-Ίτανος, ΑΕ Αναγέννηση-Νέοι ΑΕΝ, Σκοπή-Κεραυνός, Πύργος-ΟΦΙ, ΑΟΑΝ-Νίκη, Δόξα-ΑΕ Κοτσυφιανής, ΑΟ Ελούντας-ΑΕ Λακωνίων, ΑΟ Τουρλωτής-Ελπίδες

Στα υπόλοιπα Φ.Α. οι αποφάσεις ήταν οι ακόλουθες:

ΑΕ Νεάπολης-ΑΟ Βραχασίου: Στον ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου σωματείου Χιρμέτ Ντίντα, επιβάλλεται ποινή 1 αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ. Στο σωματείο του ΑΟ Βραχασίου επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο για όσα αναφέρει ο διαιτητής στο Φ.Α. (μπουκάλι νερό).

ΟΦΙ-ΑΟ Ελούντας: Στον ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου σωματείου Πετράκη Εμμ., επιβάλλεται ποινή 1 αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

Μετά την ακροαματική διαδικασία από την Πειθαρχική Επιτροπή και τις αναφορές των εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΑΟ Βραχασίου για το Φ.Α. ΑΟ Βραχασίου-ΑΟΑΝ (8-3-15) και λαμβάνοντας υπόψη την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα (κ. Νικ.Σταματάκη), καθώς και τη γενικότητα που αναφέρει ο διαιτητής στο Φ.Α., δεν προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του σωματείου του ΑΟ Βραχασίου. (Εφιστούμε την προσοχή όλων των σωματείων σε παρόμοια μελλοντικά περιστατικά εφόσον καταγραφούν με ευκρίνεια και πλήρη αιτιολογία στα Φ.Α., οι τιμωρίες θα είναι βαρύτατες για τους υπεύθυνους παραβάτες).

Το Φ.Α. Ομόνοια-Νέοι ΑΟΑΝ της 1/3/2015 δεν έχει προσκομιστεί ακόμη στην ΕΠΣΛ από το διαιτητή κ. Εμμ.Αλέξη αν και έχει ξανά ειδοποιηθεί στις 13/3/2015.

Το Φ.Α. ΑΟΣΚ-ΑΟ Κριτσάς δεν εκδικάστηκε γιατί δεν προσκομίστηκε στην ΕΠΣΛ από τον διαιτητή κ. Μιχ.Ταμπουρατζή.

Το Φ.Α. του τελικού κυπέλλου ΟΦΙ-ΑΟ Ελούντας δεν εκδικάστηκε γιατί δεν προσκομίστηκε στην ΕΠΣΛ από τον διαιτητή κ. Χαρ.Σωτηριάδη.

Η Πειθαρχική Επιτροπή ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν αναγραφόμενα στα εν λόγω Φύλλα Αγώνα.