Menu
in ,

Οι ποδηλάτες της Νεάπολης ευχαριστούν.

Στις 14 και 15 Αυγούστου στην Νεάπολη διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία τα καθιερωμένα εδώ και χρόνια αγωνίσματα στην χάριν της Μεγάλης Παναγίας. 

Στις 14 έγιναν α)το 1ο Μountain Bike 18 km, που διοργάνωσε ο νεοσύστατος Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Νεάπολης και β)ο Ανώμαλος Δρόμος Τιμίου Σταυρού.
Στις 15 έγιναν α) η Ποδηλασία δρόμου 21 km, β) ο Δρήρειος Δρόμος 8km και γ)ο αγώνας Βραδύτητας – Δεξιοτεχνίας.
Ο αγώνας της Ποδηλασίας Δρόμου 21km αφιερώθηκε στον Stig Bordsenius, έναν ποδηλάτη, που δυστυχώς μας άφησε το πρωί της ίδιας μέρας όταν τον παρέσυρε ένα αυτοκίνητο και πρόταση μας είναι απ’ του χρόνου στο αγώνισμα αυτό να δίνετε ένα ειδικό βραβείο που θα φέρει το όνομα του εις μνήμην του.
Η διεξαγωγή των αγώνων δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την συνδρομή φορέων και ανθρώπων, που πρόσφεραν απλόχερα τον ελεύθερο χρόνο τους και όλοι μαζί καταφέραμε αυτό το αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε λοιπόν: το Α.Τ. Νεάπολης και ιδιαιτερα τον Δ/τη κ. Παπαλεωνίδα Ιωάννη, την Αθλητική Ένωση Νεάπολης, τον Αγωνιστικό Όμιλο Λασιθίου, όλα τα μέλη του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Νεάπολης , τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, το Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης, τον Εμπορικό Σύλλογο Νεάπολης, την Oμάδα Διάσωσης Κρήτης, το Κ.Τ.Ε.Λ Ηρακλείου – Λασιθίου για την μεταφορά των αθλητών του Δρήρειου Δρόμου και τους υπομονετικούς μας εθελοντές, όπου σε κάποιους απ’ αυτούς ζητάμε συγνώμη για την καθυστέρηση στον αγώνα του ΜΤΒ.
 Ευχαριστούμε τους :
Νίκο Μάνεση, Κωστή Βιολέτη, Σηφάκη Μανώλη, Κατερινάκη Μάνο, Μανουσάκη Μανώλη, Μηλαθιανάκη Δημήτρη, Πεδιαδίτη Μιχάλη, Πλευριτάκη Νίκο, Τζαβλάκη Βαγγέλη, Παπαχρύσανθου Αντώνη και υιοί, Σπανάκη Μανώλη, Καβάλου Πόπη, Σκοντινάκη Δήμητρα, Παντερμαράκη Μαρίνα (και όλες τις φίλες της), Λιουδάκη Νίκο, Λαυδάκη Παύλο, Γαλανάκη Γιάννη, Σαριδάκη Νίκο, Λαυδάκη Νίκο, Παπακαλλιατάκη Μάνο, Βασιλόπουλο Άγγελο και ιδιαιτέρως τον κ. Ταμπακάκη Νίκο – προπονητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Ρεθύμνης “Ο ΑΤΛΑΣ”.
Αν κάποιο ξεχάσαμε, συγχωρέστε μας! Ήσασταν πραγματικά πολλοί και ήταν δύσκολο να σας καταγράψουμε καθότι συνεχώς ερχόσασταν κ άλλοι…
Επίσης ευχαριστούμε τον Θανο Κορομπύλια για την πολυετή προσφορά του όσον αφορά την παρουσίαση του προγράμματος και την διαφημιστική προβολή του διημέρου.
Ξέχωρα απ’ τα αγωνίσματα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα χορευτικά τμήματα
 α)της Σχολής Χορού «Το Σπίτι της Τέχνης», της κα. Ανδριάνης Γαλάνού και
β) της Σχολής Χορού Γιαννίκου – Ταμιωλάκη , για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις.
Δίνουμε ραντεβού του χρόνου με ακόμα πιο πολλούς εθελοντές και αθλητές και περισσότερη διασκέδαση.
Σας ευχαριστούμε όλους!
Η Οργανωτική Επιτροπή

Leave a Reply

Exit mobile version