in

Οι παγκόσμιες διακρίσεις συνεχίζονται και επιβραβεύουν την ποιότητά του Κτήματος Βασιλάκη

Το Κτήμα Βασιλάκη από το Μιραμβέλλο Λασιθίου Κρήτης, που το 2017 διακρίθηκε με βραβεία ποιότητας σε κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς, κλείνει με τον καλύτερο τρόπο τη συλλογή του για αυτή την χρονιά. Η εταιρεία συμμετείχε στον 8ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου Terra Olivo με το προϊόν my olive oil και κέρδισε Χρυσό Βραβείο Ποιότητας.
Ο Terra Olivo θεωρείται ο σημαντικότερος διαγωνισμός ελαιολάδου στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Ασίας και σημειώνει αυξανόμενη συμμετοχή ετησίως. Φέτος, στον διαγωνισμό που έλαβε χώρα στο Ισραήλ στις 12-14 Ιουνίου 2017, συμμετείχαν περισσότερες από 629 ετικέτες ελαιολάδων και περισσότερες από 60 ελαιοπαραγωγικές χώρες.
Το προϊόν my olive oil, που χάρισε στο Κτήμα Βασιλάκη το 4ο βραβείο για το 2017, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν, καθώς προέρχεται από επιλεγμένο αριθμό ελαιοκαλλιεργητών της περιοχής του Μιραμβέλλου. Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με αρμονικό και ισορροπημένο χαρακτήρα και ελαφρώς πιπεράτη επίγευση.
«Όλοι εμείς στο Κτήμα Βασιλάκη είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για τις φετινές μας βραβεύσεις, γιατί, παρά τη δύσκολη χρονιά που αντιμετωπίσαμε, καταφέραμε να διατηρήσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και να επιβραβευθούμε γι’ αυτό σε σημαντικούς και αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς».