in ,

Οι ΝΕΟΙ Νεάπολης μετά το καρναβάλι τους ευχαριστούν

ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020
Μετά το τέλος των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Νεάπολης το Δ.Σ., τα μέλη και οι φίλοι του πολιτιστικού συλλόγου “ΝΕΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ”, πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού μας φέραμε για μια ακόμα χρονιά την αποκριά στη Νεάπολη και νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:
Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.ΑΝ. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Λευτέρη Ραφαϊλάκη, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Χάρη Αλεξάκη που ήταν πάντα εκεί, ακούγοντας τις επιθυμίες μας, προσπαθώντας σταθερά να δώσουν λύση στα προβλήματά που προέκυψαν. Τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Νεάπολης και τον Αντιδήμαρχο Νεάπολης που και αυτοί στάθηκαν δίπλα μας, αρωγοί στις προσπάθειες μας.
Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου, καθώς με την παρουσία τους περιφρούρησαν την ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων στο καρναβάλι, τους εργάτες καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου και τους Διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου Νεάπολης για την φιλοξενία τους στο χώρο πριν την εκκίνηση της παρέλασης, καθώς και τον Διευθυντή του Ε.ΠΑ.Λ. Νεάπολης.
Επιπλέον, απευθύνουμε ευχαριστίες θερμές σε όσους συμμετείχαν στις ομάδες των καρναβαλιστών και συγκεκριμένα: το 1ο Δημοτικό Σχολείου Νεάπολης με τα «Αερόστατα», το 2ο Δημοτικό Σχολείο με τους «Carnavaliens», τους ManchesterSiSi με τους «Στο μύλο μας λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες», την επιτροπή του Μαλλιώτικου καρναβαλιού και τους φίλους από τα Μάλλια που συμμετείχαν στην παρέλαση, τους «50-50», τους «Κλεο-party στις Πυραμίδες, τους «Μονομαχία στο elNewCity», τα μέλη του Σ.Ε.Ο. και το Φροντιστήριο της Μαρίας Ιεραπετρίτη με τα «Στρουμφάκια», τον Πολιτιστικό Σύλλογος «ΑΟΡΗΤΕΣ» με τους «Φάτε Διαόλοι ΞινόΧοντρο», καθώς παρά τις αντίξοες συνθήκες με την παρουσία και το κέφι τους γέμισαν την πλατεία μας με χορό, φαντασία, χαρά, χαμόγελα και χρώματα.
Ευχαριστούμε επίσης τα χορευτικά τμήματα από την σχολή χορού “Το Σπίτι της Τέχνης” της Ανδριαννης Γαλανού και τους δασκάλους Σύλβια Τουτουδάκη, Ελπινίκη Φρουζή και Φορτετζανό Μανώλη.
Ξεχωριστό ευχαριστώ στον κ. Παναγιώτη Μαρκογιαννάκη από τα Μάλια και τους συνεργάτες του, για τη βοήθειά που μας παρείχαν, τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους, αλλά και για την παρουσία τους στην παρέλαση της προηγούμενης Κυριακής, καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας μας, την εφημερίδα «Ανατολή», τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΛΑΤΩ FM και 104.4, τις ιστοσελίδες fonien.gr και cna, αλλά και το ΚΡΗΤΗ TV.
Ευχαριστούμε επίσης την κάβα «Βασιλάκη», το συνεργείο του Μανώλη Συλλιγαρδάκη, το ξενοδοχείο «Νεάπολης», τον Ποδηλατικό Όμιλο «Δρήρος», το κατάστημα Φαϊτάκης Group, καθώς και τους Γιαλελάκη Γιάννη, Οικονομάκη Νίκο Γραφανάκη Άννα, Χουρδάκη Κωστή, Ρένα Γουλιδάκη, Μαίρη Γαβριλάκη, Αλεξάνδρα Τσιχλή, Αλέξανδρο Αναστασίου, Χαϊνάκη Μανώλη, Διαλυνά Κωστή, Γαβριλάκη Πόπη, Μάνο Σκυβαλάκη, Ίρις Περουλιού, Μιχάλη Πεδιαδίτη, Άννα Γουλιδάκη, Μανώλη Σπανάκη.
Ιδιαίτερη αναφορά και το πιο δυνατό ευχαριστώ μας σε όλο τον κόσμο, στους συμπολίτες και φιλοξενούμενους, μικρούς και μεγάλους, που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις μας και μας στήριξαν για ακόμη μία χρονιά, παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι και το φεστιβάλ μπύρας.
ΝΕΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.