in

Οι Νέοι Νεάπολης ευχαριστούν για τις απόκριες

Τώρα που πέρασαν οι μέρες Αποκριάς και μπήκαμε στην κανονικότητα μας ο καθένας και πάλι, καλό είναι να πούμε ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν .
Τα Μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ Νέοι Νεάπολης¨ θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όσους βοηθήσατε για να στηθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας! Τόσο της Τσικνοπέμπτης όσο και της προτελευταίας Κυριακής της Αποκριάς στην πλατεία της πόλης μας . Ευχαριστούμε λοιπόν τον ΠΑΟΔΑΝ για την συμμετοχή του στην συνδιοργάνωση.
Την Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης και ιδιαίτερα τους συμβούλους Άννα Γουλιδάκη και Μανόλη Σπανάκη για την ουσιαστική τους κ ενεργό συμμετοχή !
Την αντιδήμαρχο Έφη Βελημβασάκη… το τμήμα τροχαίας Αγίου Νικολάου και προσωπικά τον διοικητή του κ Πέτρο Ζερβάκη για την σημαντική τους βοήθεια και βέβαια τους υπαλλήλους του Δήμου. Ευχαριστούμε επίσης τους Νίκο Γαβριλάκη, Συλλιγαρδάκη Μανώλη-Συνεργείο , Φαϊτάκη Group , Φαϊτό ΟΕ-silk oil , Σταματάκη Εμμανουήλ Ξυλουργείο , idea plus γραφικές τέχνες Αντώνη Φούσκη ,Super Market Αριάδνη Μεθυμάκη-Μηναδάκη ,Γιάννη Γιαλελάκη , Μαγικό Σταθμό, καφέ Όαση , καφε Δρήρος , Κάβα Βασιλάκη , τον ποδηλατικό σύλλογο Δρήρος και την κυρία Δέσποινα Παρασκάκη για τις «άκρως αποκριάτικες» λιχουδιές που μας έφτιαξε την Τσικνοπέμπτη!!
Ακόμα ευχαριστούμε τις σχολές χορού Ανδριάνης Γαλανού «το σπίτι της τέχνης» το τμήμα ρυθμικής Σύλβιας Τουτουδάκη, το τμήμα tumbao Ελπινίκης Φρουζή , τη σχολή Fuente Κατερίνας Παπαστεφανάκη, και τη σχολή της Χαρούλας Τζορμπατζάκη dance project , τους χορηγούς επικοινωνίας latofm, φωνήεν,εφημερίδα Ανατολή.
Λίγο πριν το τέλος , ευχαριστούμε τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που πάντα πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις φροντίζοντας την ασφάλεια όλων..!
Και τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που με κέφι εμπιστοσύνη και αποκριάτικη διάθεση ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας διασκεδάσατε μαζί μας!
Καλή Σαρακοστή σε όλους…