in ,

Οι μικροί μαθητές ήταν οι ήρωες μας, ευχές στους δασκάλους για καλό καλοκαίρι.

Το Δ,Σ του συλλόγου των εκπαιδευτικών Μεραμπέλλου και Οροπεδίου Λασιθίου χαιρετά με ευχές για καλό καλοκαίρι τους συναδέλφους δασκάλους και εκπαιδευτικούς:

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της…

Μια “ιδιαίτερη” και πρωτόγνωρη σχολική χρονιά, που έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό αντιδρώντας σωστά, με αίσθημα ευθύνης στις νέες προκλήσεις.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μεραμβέλλου-Οροπεδίου με αφορμή τη λήξη αυτής της ξεχωριστής χρονιάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει:

1. Τους μικρούς μας μαθητές και μαθήτριες που ήταν οι ήρωες ενός ιδιότυπου εγκλεισμού και κατάφεραν να μείνουν αλώβητοι…

2. Όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στα σχολεία ευθύνης του συλλόγου μας τόσο στη γενική όσο και την ειδική αγωγή. Τους συναδέλφους που κρατήσαμε τα σχολεία “ανοιχτά” δουλεύοντας χωρίς να κοιτάμε ρολόι και ημερολόγιο… Ειλικρινά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους.

3. Τους συναδέλφους Διευθυντές – Υποδιευθυντές και εκείνους που εργάζονται στα ΚΕΣΥ και τη Διεύθυνση Π.Ε. Λασιθίου που καθημερινά συνέδραμαν στο δύσκολο έργο που δημιούργησε η πανδημία.

Ειλικρινά τα αισθήματα περηφάνιας για το ρόλο του εκπαιδευτικού είναι αισθήματα που πηγάζουν αυθόρμητα και πηγαία, αν εξετάσει κανείς το περιβάλλον που κλήθηκαν να υλοποιηθούν όλα αυτά.

Βέβαια κανείς μας δεν ξεχνά τις δυσκολίες που είχαμε λόγω ελλείψεων στην εκπαιδευτική πολιτική της Κυβέρνησης, αλλά και την αντιεκπαιδευτική στάση που επέδειξε “επιβάλλοντάς” μας ένα πολυνομοσχέδιο αναχρονιστικό, τις συνέπειες του οποίου θα συναντήσουμε μπροστά μας.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλες και σε όλους!

Καλή ξεκούραση!

Να επιστρέψουμε υγιείς και δυνατοί!

Καλό Καλοκαίρι!!!

ο πρόεδρος Χρήστος Στεφανακίδης