in

Οι κάμερες έπιασαν τον ασυνείδητο οδηγό που σκότωσε τον λαχειοπώλη

Θέμα χρόνου θεωρείται η σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 60χρονο άνδρα λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου στα Χανιά.

Λαχειοπώλης ήταν ο 60χρονος άνδρας που  άντρας που ενώ κινούνταν με τα πόδια παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό ΙΧ το βράδυ της Κυριακής στα Χανιά.
Κάμερα ασφαλείας «έπιασε» την σκηνή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψή του όπως γράφει το Flashnews.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος μπήκε μέσα στο κατάστημα για να ψωνίσει ενώ μόλις βγήκε έξω από αυτό, ελάχιστα βήματα πιο μακριά, ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο σημείο, δίχως να ανακόψει καθόλου ταχύτητα.
Διαβάστε επίσης: Με τραγικό τρόπο έφυγε η χρονιά: Τον σκότωσε και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο
Επίσης, σύμφωνα με άλλες πηγές του Flashnews, εικάζεται οτι ο οδηγός επέβαινε σε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έχει καταγραφεί από άλλη κάμερα ασφαλείας, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που έπεσε νεκρός ο 60χρονος.
Σήμερα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς,  αστυνομικοί περισυνέλεξαν αντικείμενα από τον τόπο του δυστυχήματος, τα οποία είχαν εκσφενδονιστεί από το αυτοκίνητο και φαίνεται ότι προδίδουν τον δράστη και θα οδηγήσουν σύντομα τις αρχές στα ίχνη του.
Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που σας παρουσιάζει το Flashnews διακρίνεται η φιγούρα ενός άντρα που φέρεται να είναι ο άτυχος 60χρονος καθώς επίσης και τα φώτα ενός αυτοκινήτου που ενδεχομένως, είναι αυτό που τον παρέσυρε στο θάνατο.
Ο υπάλληλος του καταστήματος, μόλις άκουσε τον θόρυβο από το τροχαίο βγήκε έξω να δει τι έχει συμβεί και αντίκρισε το διαμελισμένο πτώμα του 60χρονου, χωρίς όμως δυστυχώς να δει έστω κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου, που να βοηθήσουν τις αρχές στον εντοπισμό του.