in ,

Οι ευχές και το δώρο Πετράκη στον Σεβασμιότατο Πέτρας και Χερρονήσου

Ευχές της Αντιπεριφερειάρχου  Λασιθίου Πελαγίας Πετράκη στον  Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο επισκέφθηκε το Σάββατο το πρωί στο Μητροπολιτικό Μέγαρο η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κα. Πελαγία Πετράκη προς τιμήν της ονομαστικής του εορτής.
Η κα. Πετράκη  ευχήθηκε από καρδιάς στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ,έτη πολλά ώστε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του αλλά και  δύναμη για να υπηρετεί με τον ίδιο αποστολικό ζήλο και την ίδια αγάπη την Ιερά Μητρόπολή και την εκκλησία του Χριστού , προς όφελος όλων των πιστών .
Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου παράλληλα, δώρισε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο , το βιβλίο «Οι αιωνόβιες ελιές της Κρήτης» του Μανόλη Τσαντάκη.
Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στην Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, ευχόμενος παράλληλα καλή δύναμη στο έργο της.
Το πρωί  η κα. Πετράκη παρακολούθησε την πανηγυρική  Θεία Λειτουργία  που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας στην Νεάπολη παρουσία του Ιερού κλήρου των τοπικών αρχών  αλλά και πλήθους πιστών  .