in , , , ,

Οι Δημοτικοί εργαζόμενοι του ΦΡΑΠΕ

Σήμερα στην περιοχή του 5ου Δημοτικό Σχολείο Αγ. Νικολάου (απέναντι από την εκκλησία Αγ. Κωσταντίνου & Ελένης) παραβρισκόταν συνεργείο με 5-6 άτομα “καθαρισμού” του Δήμου μας.
Επειδή το μπαλκόνι του σπιτιού μας είναι σε σημείο (ψηλά) που βλέπει όλη αυτή την περιοχή, παρακολουθούσαμε το συνεργείο αυτό από περίπου 9πμ (μπορεί να είχαν έρθει και νωρίτερα αλλά δεν τους είχαμε προσέξει) μέχρι της 2μμ.

Από τις 5 ώρες που βρισκόντουσαν εκεί δούλεψαν 2 ώρες το πολύ. Δυστυχώς δεν τους καταγράψαμε σε βίντεο (εάν και θα έπρεπε!). Τις υπόλοιπες ώρες άραζαν στη σκιά, συζητούσαν, ερχόντουσαν, φεύγανε – σαν να κάνανε πικνικ – μόνο η μουσική έλειπε!!!!

Από την στιγμή που η πόλη μας βρίσκεται πνιγμένη κυριολεκτικά στα σκουπίδια και το γραφίτι, δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την κατάσταση!!!

ΑΠΑΙΤΩ μια γραπτή και δημόσια απάντηση από εκπρόσωπο του ΔΗΜΟΥ για αυτό το περιστατικό! 

8 πολίτες το ΣΚ που δεν άντεχαν την κατάσταση του Ελαιώνα πήγαν μόνοι τους να καθαρίσουν τα σκουπίδια και τις ακαθαρσίες. Δούλεψαν από τις 9 μέχρι τις 3 ασταμάτητα και με πολύ ένταση για να καθαρίσει επιτέλους αυτός ο χώρος.

Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ τέτοια σημεία σε ΟΛΗ την πόλη και πρέπει, ως δημότες που στην ουσία πληρώνουν αυτούς τους υπαλλήλους του δήμου, να ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ συμπεριφορά!!!!

Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται αυτά. Θα δημοσιεύω αυτό το κείμενο συνέχεια μέχρι να πάρω κάποια απάντηση. ΕΛΕΟΣ!!!

Σε τέτοιες δύσκολες εποχές δεν θα δεχόμαστε άλλο αυτά τα αίσχη! Τα λεφτά δεν είναι για πέταμα!!!

 Περιμένω την απάντηση σας.

ΣΣ. η καταχώρηση προέρχεται από το facebook

Σας ευχαριστώ.” Ελ. Μουτσάτσου