in ,

Οι γονείς ευχαριστούν για την βοήθεια

Ευχαριστήριο του 2ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου                                                    
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσε την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του, που σκοπό έχει την ενίσχυση του συλλόγου για να βοηθήσει σε βασικές ανάγκες του σχολείου. Φέτος δημιουργήθηκε ένα λούνα πάρκ για τους μικρούς μας μαθητές διαφορέτικο απο τα συνηθησμένα αλλά γεμάτο παιχνίδια, κέφι και πολλά χαμόγελα!
Όμως τίποτα απο αυτά δεν θα γινότανε πράξη αν δεν είχαμε τους πολύτιμους χορηγούς μας.
Για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, το fonien.gr, το lato fm και την εφημερίδα Ανατολή. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλουμε στο ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής και στο ΙΕΚ Αισθητικής για την παρουσία τους στην εκδήλωση ωστέ να γίνει πράξη η υλοποίηση της ιδέας μας στην παραγωγή λουκουμάδων αλλά και για την ζωγραφική στο πρόσωπο των μικρών παιδιών. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την σχολή χωρού της Σοφίας Μαυροφόρου,την δασκάλα ζωγραφικής Μαργαρίτα Στεφανάκη , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κριτσάς καθώς επίσης και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγίου Νικολάου για την παραχώρηση του χώρου τους. Ένα ακόμα ευχαριστώ οφείλουμε στο Δήμο Αγίου Νικολάου για την πολύτιμη βοήθεια του και την ένθερμη υποστήριξη του.
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στο κόσμο που μας στήριξε με την παρουσιά του, που έπαιξε μαζί μας αλλά περισσότερο για το ζεστό του χαμόγελο και τα τόσο υποστηρικτηκά λόγια του σε αυτή μας την προσπάθεια.
Σας ευχαριστούμε πολύ!
εκ του συλλόγου