in ,

Οι «βασιλιάδες» της ψησταριάς, του πιο… καυτού πόστου εθελοντών

Το 8ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ εγκαινιάζει την πλαζ ΕΟΤ / KIMZU SEA LOUNGE
 
Η οργανωτική επιτροπή του  παιδικού  φεστιβάλ Αγίου Νικολάου, καταθέτει ένα μικρό σχόλιο  για  το νέο status quo στο χώρο φιλοξενίας της  μεγαλύτερης διοργάνωσης  για τα παιδιά.
Η πλαζ Εοτ αναδείχθηκε σε «χώρο αναψυχής» χάρη στο παιδικό φεστιβάλ! Όταν για πρώτη φορά ανοίξαμε τις κλειστές του πόρτες τον Ιούνιο του 2010 και τον «παραδώσαμε» στα παιδιά, οραματιστήκαμε την αναγέννησή του σ’ αυτό που φαινόταν ότι μπορεί να γίνει: ένας παράδεισος μέσα στην πόλη!
Στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ το όραμα έγινε στίχος του τραγουδιού μας:
«Δικαίωμα στο όνειρο όλοι διεκδικούμε
και χώρο για να το δημιουργούμε..
το μήνυμα που φυτέψαμε στο χώμα αυτής της πλαζ
ποτίζουμε σε κάθε φεστιβάλ..»
και από τότε η «δήλωση» ανανεώνεται χρόνο με το χρόνο..
 
Η στέγαση φορέων και δράσεων στα υπάρχοντα κτίσματα,  έδωσε «στον ΕΟΤ» νέα πνοή, κινητικότητα και ζωή στέλνοντας ένα πραγματικά αισιόδοξο μήνυμα.
Η παραχώρηση μεγάλου μέρους σε ιδιώτη που από φέτος διαχειρίζεται το κυλικείο και ταυτόχρονα «κατέχει» μεγάλο μέρος του χερσαίου χώρου, αναβαθμίζει αισθητικά την περιοχή. Λίγοι είναι εκείνοι που δεν θα αισθανθούν οικεία, «σαν στο σπίτι τους» με την απλότητα και δεν θα τους κερδίσει η αισθητική της λιτότητας του περιβάλλοντα χώρου του…  “KIMZU SEA LOUNGE” .
 
Το 8ο Παιδικό Φεστιβάλ είναι η εκδήλωση που θα εγκαινιάσει το νέο status quo στην πρώην πλαζ ΕΟΤ και θα γίνει η αφορμή να συστηθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία με τον εθελοντισμό και το KIMZU με ολόκληρη την πόλη (και όχι μόνο)!
 
Το παιδικό μας φεστιβάλ «παραδίδει»  το κυλικείο, που ως τώρα λειτουργούσε με εθελοντές και τα έσοδά του ήταν η «μαγιά» της επόμενης διοργάνωσης, στα έμπειρα χέρια του φιλικού προσωπικού. Οι «βασιλιάδες» της ψησταριάς, του πιο… καυτού πόστου εθελοντών,  φέτος για πρώτη φορά δεν θα ανάψουν τα κάρβουνα για να ψήσουν τα σουβλάκια του Παιδικού φεστιβάλ! Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την ανεκτίμητη προσφορά και τον «επαγγελματισμό» τους, χάρη στον οποίο ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά!
 
Η διάθεση καλής συνεργασίας  με τη νέα επιχείρηση  έχει επισφραγιστεί  με την επίσημη μεγάλη χορηγία προς το 8ο Παιδικό Φεστιβάλ, η οποία περιλαμβάνει και την παραχώρηση του χώρου που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε η διοργάνωση, ώστε τίποτα να μην αλλάξει… Ιδιαίτερα «φιλικές» θα ναι  οι τιμές, ενώ ειδικά παιδικά μενού θα προετοιμαστούν για το διήμερο της διοργάνωσης.
 
Σας προσκαλούμε να το απολαύσουμε!
Καλή αντάμωση το Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Ιουνίου
στην πλαζ ΕΟΤ.