in

«Οικογενειακό» δείπνο πριν την πρεμιέρα για τον ΑΟΑΝ [PICS]

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Achinos eat & drink by the sand» στην περιοχή Αμμούδι στον Άγιο Νικόλαο, δείπνο για την ομάδα του ΑΟΑΝ.


Ήταν ένα τραπέζι-συσπείρωσης λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και τον 8ο όμιλο, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό ανάμεσα σε όλα τα μέλη της ομάδας, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, όπως από την πρώτη στιγμή της νέας σεζόν, λειτουργώντας ως μια οικογένεια.


Οι παίκτες έκατσαν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, ενώ στο διπλανό, κάθισαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μαζί με το προπονητικό-τιμ της ομάδας.


Στην ομιλία του ο πρόεδρος Γρηγόρης Κοκολάκης είπε «Εύχομαι υγεία σε όλους. Στο τεχνικό επιτελείο υπομονή και από τους ποδοσφαιριστές σκληρή δουλειά, καθώς μόνο έτσι πετυχαίνεις. Στους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ και μπήκαν μπροστά ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς εγώ έτσι ονειρεύομαι την ομάδα και ακόμη παραπάνω και αυτό που ζητάω και πάλι όπως από την πρώτη μέρα, να βάλουμε όλοι το εγώ κάτω από την ομάδα, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να λειτουργήσουμε. Όλοι μας. Όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και όσοι ανήκουμε στο σωματείο αυτό».


Το παρών έδωσε και ο ιστορικός πρόεδρος της ομάδας Λάμπρος Μάρης, ο οποίος ανέφερε «Έτσι θέλω να βλέπω την ομάδα, μια οικογένεια. Να έχετε υπομονή, καθώς θα υπάρξουν και οι καλές, αλλά και οι κακές στιγμές, όμως εμείς πρέπει να είμαστε ομάδα. Καλή επιτυχία».