in , ,

Οδυσσέας Παπαδάκης: "Μας έχουν πιεί το αίμα"

Σε σύλλογο ανασφάλιστων ασφαλισμένων που άμεσα θα δημιουργηθεί σε επίπεδο Δήμου Αγίου Νικολάου θα συμμετάσχουν τα μέλη του Εμπορικού κόσμου της περιοχής. Στην συνέλευση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης παρουσιάστηκε η  συγκεκριμένη πρωτοβουλία με τους επαγγελματίες να δείχνουν ενδιαφέρον ώστε να συμμετάσχουν σε ένα όργανο κοινό όλων των ανασφάλιστων του κλάδου τους ώστε μαζικά να ζητηθούν τόσο ελαφρύνσεις όσο και διακανονισμοί.
 
Ακόμα στην συνέλευση οι επαγγελματίες δια στόματος του προέδρου τους Οδυσσέα Παπαδάκη τόνισαν, με βάση διάφορα σενάρια που ακούγονται στην πόλη, πως δεν χωρά άλλο πολυκατάστημα εντός του αστικού ιστού της πόλης. «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να  λειτουργήσει στην μικρή μας έτσι και αλλιώς αγορά πολυκατάστημα διότι άμεσα θα σημαίνει το κλείσιμο πολλών άλλων μικρότερων που λειτουργούν στην πόλη. Θα εναντιωθούμε με όσα μέσα έχουμε σε κάτι τέτοιο.» είπε ο κ. Παπαδάκης και ζήτησε εκ νέου από τους καταναλωτές να προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους από καταστήματα του τόπου τους ώστε τα όποια χρήματα κινούνται να μένουν στον τόπο και να μην γίνονται κέρδος άλλων που δεν έχουν καμία σχέση με τα τοπικά μας πράγματα.» είπε.
 
Ακόμα στην πολύωρη συνάντηση των επαγγελματιών – εμπόρων της πόλης ειπώθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν τον κλάδο και έγινε μεγάλη  κουβέντα για τα θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και έχουν να κάνουν τόσο με την εικόνα της πόλης όσο και με την εικόνα των ίδιων των επαγγελματιών και των καταστημάτων τους. Με δεδομένη την ανασφάλεια που όλοι οι επαγγελματίες νοιώθουν γενικά και νοιώθοντας ότι πραγματικά τους έχουν ποιεί το αίμα  θα επιχειρήσουν να ιδρύσουν την δική τους τράπεζα αίματος.
 
«Έχουμε πολλές φορές χρειαστεί αίμα και δεν μπορούμε να βρούμε, οπότε θεωρήσαμε καλό να ξεκινήσουμε την δημιουργία ενός συλλόγου ώστε να ξέρουμε ότι έχουμε εάν στήριγμα δικό μας για εμάς.» είπε ο κ. Παπαδάκης. Ακόμα δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ πως τόσο τα θέματα που μπήκαν στην συζήτηση όσο και η ενεργός συμμετοχή των συναδέλφων τους δίνει την δυναμική ώστε να μην αφήσουν τον χειμώνα να περάσει χωρίς νέες συναντήσεις και χωρίς ενημέρωση των μελών τους για τα ζητήματα που τρέχουν και τους αφορούν. «Ο Εμπορικός σύλλογος θα αποκτήσει τον ρόλο που αρμόζει τόσο σε εμάς τους ίδιους όσο και στα τοπικά δρώμενα.» είπε τέλος ο κ. Παπαδάκης.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ