in

Ξύπνησε από το κώμα 31χρονη τραγουδίστρια που είχε τραυματιστεί στο μακελειό στο Παρίσι

Ξύπνησε από το κώμα η 31χρονη τραγουδίστρια Λόρα Κρουά, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρες όταν ένοπλοι τζιχαντιστές άνοιξαν πυρ στο θέατρο Μπατακλάν ενώ πραγματοποιείτο συναυλία του γκρουπ «Eagle of Death Metal».
Σύμφωνα με την μητέρα της, η Κρουά άνοιξε τα μάτια της έπειτα από τεχνητό κώμα στο οποίο είχε υποβληθεί όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Georges-Pompidou του Παρισιού μετά τη φονική επίθεση.
Η νεαρή γυναίκα που τραγουδάει στη γυναικεία μπάντα «The Traps» δέχθηκε έξι σφαίρες σε στήθος και κοιλιά, ενώ έσπασε το πόδι της, όταν οι φανατικοί ισλαμιστές εισέβαλαν στο συναυλιακό χώρο.
Υποβλήθηκε σε έξι επεμβάσεις, εκ των οποίων μία για να αφαιρεθεί μία σφαίρα που είχε «παγιδευτεί» ανάμεσα στην καρδιά και τους πνεύμονες.
Η μητέρα της 31χρονης δήλωσε στο γαλλικό δίκτυο BFM ότι η κόρη της άνοιξε τα μάτια της και επικοινώνησε μαζί της ανοιγοκλείνοντάς τα.
Όπως είπε, όταν η νεαρή άκουσε και είδε για πρώτη φορά μετά το κώμα τη μητέρα της, δάκρυσε.
Η Κρουά παραμένει διασωληνωμένη και δε μπορεί να μιλήσει, αλλά η μητέρα της δήλωσε ότι με το βλέμμα της έδειξε ότι είναι καλά.
Παράλληλα, η μητέρα της 31χρονης τόνισε πως η στήριξη του κόσμου την ανακούφισε, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον δήμαρχο της περιοχής Trith-Saint-Leger όπου ζει η οικογένεια, ο οποίος της παρείχε οδηγό και αυτοκίνητο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο για να επισκέπτεται την κόρη της.
Η 31χρονη σε συναυλία της μπάντας της

protothema.gr