in ,

«Ξυπνούν» στην εντατική την 8χρονη που τραυματίστηκε από γκαραζόπορτα

Μετά από αγώνα περίπου 5 ημέρων στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, φάνηκαν οι πρώτες αχτίδες αισιοδοξίας για την 8χρονη.

Πρόκειται για το κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά στα Χανιά από βαρύ φορτίο, πιθανότατα πόρτα γκαράζ και εκ τότε δίνει τη δική της μάχη για να ξεπεράσει τη σοβαρή περιπέτεια υγείας και να επιστρέψει στην αγκαλιά της οικογένειάς της.

Όπως σημείωσε μιλώντας στο neakriti.gr o αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης: «η κατάσταση της 8χρονης είναι βελτιωμένη αν και συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Σταδιακά ξεκινάει η αφύπνισή της, ενώ οι θλάσεις που είχε αντιμετωπίζονται ικανοποιητικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες πιο ανησυχητική ήταν η θλάση στους πνεύμονες και τα θλαστικά τραύματα στο κεφάλι της 8χρονης, που προκλήθηκαν από βαρύ φορτίο. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι έχουν αντιμετωπιστεί και επικρατεί αισιοδοξία για την υγεία του κοριτσιού.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το προηγούμενο Σάββατο 19 Μαΐου στα Χανιά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το 8χρονο κοριτσάκι από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ όπου αρχικά αντιμετωπίστηκε από νευροχειρουργούς και στη συνέχεια εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων.

neakriti.gr