in , , ,

"Ξυπνάμε με…τράκες."

«Κάθε μέρα ξυπνάμε με κάποια τράκα» το σχόλιο μόνιμου κατοίκου στην περιοχή πίσω από το 4ο Δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου ανάμεσα στο Αμμούδι και στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. «Τόσα χρόνια, πάνω από δέκα, και ακόμα να μπούνε πινακίδες.» η συνέχεια.

 Έτσι οι οδηγοί έχουν στο νου τους μόνο τον κανόνα ότι σε περιοχή που δεν υπάρχει σήμανση προτεραιότητα έχει όποιος έρχεται από τα δεξιά. Πολλές φόρες όμως και αυτό καταπατείται με αποτέλεσμα τα αστικά τροχαία να είναι συχνά μέσα στις πόλεις και οι οδηγοί να τρέχουν με τις ασφαλιστικές και τα συνεργεία. 
Η κουβέντα «Οι λαμαρίνες φτιάχνουν, ευτυχώς που δεν χτύπησε κανείς» είναι σοφή όμως καλό θα ήταν οι φορείς να φρόντισαν για τα αυτονόητα ώστε να αποφεύγονται και όλα τα άλλα.  Σήματα και ξανά σήματα και καθρέπτες, ως μέτρα πρόληψης, ζητούν οι κάτοικοι αλλά και οι περαστικοί των δρόμων, το ξέρει κανείς, το έχουν υπόψη τους οι υπηρεσίες;  
 Οι κάτοικοι δήλωσαν στην εφημερίδα πως έχουν κάνει στον Δήμο πολλές φορές την κρούση κάτι επιτέλους να γίνει, φωνή βοώντος όμως.
ΘΑΝΟΣ Κ.