in ,

«Ξεπουλάνε» οι κρατήσεις για βίλες στην Ελλάδα

Με ρυθμούς αύξησης που υπερβαίνουν το μέσο όρο στις βίλες της TUI, διαμορφώνονται οι κρατήσεις στην TUI Villas για Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της διαδικτυακής πλατφόρμας της TUI, η ζήτηση για διαμονή σε βίλες στην Ελλάδα παρουσιάζει αύξηση 60% σε σχέση με το 2017. Aκολουθούν σε αύξηση οι κρατήσεις βιλών στη Γαλλία (+26%), στη Δανία και την Πορτογαλία (από +14% για καθεμία).
Έτσι, η χώρα μας συγκαταλέγεται στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς της TUI Villas για αυτό το καλοκαίρι ενώ όσον αφορά τον ρυθμό αύξησης, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση των προορισμών της TUI Villas.
Ωστόσο δεν έχει φθάσει ακόμα τα επίπεδα προορισμών διακοπών όπως η Ισπανία, η Γαλλία και η Κροατία, καθώς είναι δύσκολο να διευρύνει το φάσμα του προϊόντος της στην TUI.
Στην τρέχουσα σεζόν, η TUI Villas κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό ενοικιαζόμενων βιλών της στην Ελλάδα, οι οποίες πλέον προσεγγίζουν τις 3.000, μετά από αύξηση 13% σε σχέση με πέρυσι. Στην πλειονότητά τους, περί τις 2.000 δηλαδή, είναι κλασικές εξοχικές κατοικίες.
Η αυξημένη ζήτηση για βίλες στην Ελλάδα, επισημαίνει η TUI Villas, οφείλεται σε πολλούς παράγοντες όπως οι χαμηλές τιμές καθώς σε σύγκριση με άλλους προορισμούς όπως η Μαγιόρκα και η Κροατία, η χώρα μας προσφέρει πολύ φθηνότερο προϊόν.
πηγη tornosnews.gr