in

Ξεκινούν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδρίασε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ και συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις και τις διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων βουλευτών για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με το καταστατικό και με τις κατευθύνσεις του πολιτικού και οργανωτικού γραφείου του κόμματος και αποφάσισε να ξεκινήσει τις διαδικασίες γενικών συνελεύσεων των Οργανώσεων Μελών (Ο. Μ.) για ανάδειξη υποψηφίων μέχρι τις 29/12.
Θέλουμε με την ευκαιρία να τονίσουμε ότι καμία άλλη διαδικασία πέρα από το καταστατικό του κόμματος δεν θα ισχύσει. Ακόμα και οι ευρύτερες συνεργασίες του κόμματος, αν υπάρξει τοπική τους έκφραση, θα συζητηθούν και θα αξιολογηθούν από την Νομαρχιακή Επιτροπή. Τα δημοσιεύματα και οι φήμες αντλούν την έμπνευσή τους από διαδικασίες άλλων πολιτικών χώρων και δεν αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στόχος μας είναι ψηφοδέλτια ισχυρά και ανοιχτά στην κοινωνία. Ψηφοδέλτια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γνωστά και με απήχηση στην κοινωνία, με αγωνιστές που εργάστηκαν μαζί μας ή παράλληλα, για την ανατροπή του μνημονίου, ανθρώπους γνωστούς από την δράση τους στην κοινωνία, που θέλουν να προσθέσουν και προσφέρουν με την συμμετοχή τους στην εκλογική νίκη και την ανατροπή με φιλοδοξία, αλλά χωρίς ιδιοτέλεια.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή