in , , , ,

Ξεκινούν οι προβολές στο θερινό ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου με  χαρά ανακοινώνει ότι η στιγμή που περιμέναμε έφτασε μετά από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις ξεκινάμε.
Την Παρασκευή 5 Αυγούστου ξεκινάνε οι Προβολές στο Θερινό Κινηματογράφο Χριστίνα με δυο προβολές για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Κινηματογράφου.
Προς το παρόν δεν θα λειτούργει το κυλικείο και η προβολές θα είναι χωρίς διάλειμμα
Τιμή εισιτηρίου: 5 €
Α’ Προβολή: 20:30  

Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης – Ice Age: Collision Course (μεταγλωτισμένο)

Είδος: Κινούμενα Σχέδια – Διάρκεια: 100′

Σκηνοθεσία:

Μάικ Θερμάιερ και Γκέιλεν Τ.Τσου
Ηθοποιοί: Ακούγονται οι φωνες των: Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος

 2 8 16 epoxh

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια αλληλουχία γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.
Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Πολιτάκης, Μαίρη Μάρκου, Νίκος Μυτιληναίος, Στεφανία Φιλιάδη,
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=nSo56tmIzGE
https://www.youtube.com/watch?v=ckvou0T3T0g
2 8 16 soprano
Β’ Προβολή 22:15
Florence: Φάλτσο Σοπράνο –  Florence Foster Jenkins
Είδος: Κωμωδία – Διάρκεια: 110’

Σκηνοθεσία:
Στιβεν ΦρίαρΗθοποιοί: Μέριλ Στριπ, Χιού Γκράντ, Σάιμον Χέλμπεργκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον
Η κοσμική Νεοϋορκέζα Florence Foster Jenkins (Meryl Streep) πιστεύει πως είναι το αηδόνι της όπερας ενώ στην πραγματικότητα είναι εντελώς φάλτσα. Ο σύζυγος και μάνατζέρ της St Clair Bayfield (Hugh Grant), ένας Άγγλος αριστοκράτης και ηθοποιός, συντηρεί αυτήν της την ψευδαίσθηση. Όταν η Florence αποφασίζει να δώσει κονσέρτο στο Carnegie Hall το 1944, ο St Clair ξέρει ότι καλείται να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του.
 Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=A_uy4KNDUzo
https://www.youtube.com/watch?v=-_ieFNyBgaM